"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Συνελήφθησαν ο γιος και η κόρη του Μάκη Ψωμιάδη

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων βρίσκονται μέλη της οικογένειας του Μάκη Ψωμιάδη, μετά από εντάλματα σύλληψης που εξέδωσε η 6η τακτική ανακρίτρια για την κατηγορία της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.

Οι συλληφθέντες είναι ο γιος και η κόρη του, και δύο εξάδελφοί του, οι οποίοι έχουν ήδη οδηγηθεί στο ανακριτικό γραφείο.

Σε βάρος τους, όπως και σε βάρος του προφυλακισμένου για την υπόθεση των «στημένων» ποδοσφαιρικών αγώνων Μάκη Ψωμιάδη, αλλά και ενός ακόμη προσώπου του στενού οικογενειακού του κύκλου, ασκήθηκε ποινική δίωξη για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, μέσω φοροδιαφυγής, μετά από έρευνα της εισαγγελέως Πρωτοδικών Π.Παπανδρέου.


Το αδίκημα σχετίζεται με την υπόθεση της υπεξαίρεσης μεγάλου χρηματικού ποσού από τα ταμεία της ΑΕΚ, το 2002, υπόθεση η οποία έχει προσδιοριστεί, μετά από πρόσφατη αναβολή, να εκδικαστεί στις 21 Νοεμβρίου.


Στη δικογραφία για την υπεξαίρεση είναι κατηγορούμενοι και οι δύο εξάδελφοι τού άλλοτε μεγαλοστελέχους της ομάδας, οι οποίοι συνελήφθησαν, τώρα, με το ένταλμα της 6ης ανακρίτριας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου