"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Ο Γιωργάκης βρίσκεται σε μια πατρίδα τυχαία

papandreou_mavros
«Γιος μετανάστη». Ωραία ακούγεται…
Μόνο που ο Μετανάστης πατέρας ήρθε στην Ελλάδα με εντολή του τότε Πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή και διορίσθηκε στην Τράπεζα της Ελλάδας με αποδοχές μεγαλύτερες από εκείνες του τότε Διοικητού Ξ. Ζολώτα! (Είπαμε πρέπει να τα λέμε όλα).

Τώρα, χωρίς ποτέ να έχει γνωρίσει στον Τόπο δουλειά και χωρίς να γνωρίζει τον Τόπο, τον έβαλαν στην Πολιτική (αχθοφόρος του Ονόματος) και έφθασε μέχρι εδώ που τον… ΦΤΑΣΑΝΕ.
Και τα πήγε (και τα πάει) μια… χαρά και 1000 τρομάρες…
- Από τα «λεφτά υπάρχουν», μέχρι όσα αποκαλύπτονται για τα ψέμματα για το ΔΝΤ και τα συμφωνηθέντα.

Και βγήκε και ο Στρος – Καν και είπε: «Ο Γιώργος Παπανδρέου μας εξαπάτησε».
Και γράφεται:
«Aπό εκεί που δεν το περίμενε ο πρωθυπουργός Γιώργος... 
Παπανδρέου τού ήρθε το πιο σημαντικό πολιτικό πλήγμα: από το διευθυντή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και «σοσιαλιστή» ομοϊδεάτη του, τον επίδοξο πρόεδρο της Γαλλίας Ντομινίκ Στρος-Καν, και την Καθημερινή, την πιο φιλική προς τον Γιώργο Παπανδρέου ελληνική εφημερίδα και την πιο ένθερμη υποστηρίκτρια της ακραίας αντιλαϊκής πολιτικής του.

Ο Ντομινίκ Στρος-Καν, λοιπόν, σε ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί στη Γαλλία τον επόμενο μήνα για να βοηθήσει άτυπα την προώθησή του ως υποψηφίου προέδρου της χώρας εκ μέρους του Σοσιαλιστικού Κόμματος, αποκαλύπτει ότι ο Γιώργος Παπανδρέου τού είχε ζητήσει την υπαγωγή της Ελλάδας σε καθεστώς Μνημονίου του ΔΝΤ ήδη από το Δεκέμβριο του 2009! Η πληροφορία περιήλθε εν γνώσει της Καθημερινής, η οποία και τη δημοσίευσε την Κυριακή, προκαλώντας δικαιολογημένα πολιτικό σεισμό.
Αποδεικνύεται έτσι ότι ο Γιώργος Παπανδρέου εξαπατούσε συνειδητά και κατά συρροή τον ελληνικό λαό, αφού επί μήνες δημοσίως απέκλειε την υπαγωγή της χώρας στο ΔΝΤ, την ίδια ώρα που μυστικά είχε ήδη συμφωνήσει την υπαγωγή της στο ατιμωτικό και ολέθριο «μνημονιακό» καθεστώς.
Είναι προφανές ότι έχει τεράστια σημασία να αποδεικνύεται αυτό από δηλώσεις του ίδιου του διευθυντή του ΔΝΤ.».
Δεν χρειάζονται περισσότερα.

ΓΡΗΓ. ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου