"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2011

Πληροφορία με μεγάλη επιφύλαξη. Χρεωκοπία στις 25 Μαρτίου 2011!!!!


Το αναρτώ με πάσα επιφύλαξη εφόσον είναι ανώνυμο και σας προτρέπω να δείξετε ψυχραιμία και σοβαρότητα στην αξιολόγησή του.
Πρωτοαναρτήθηκε στο zougla.gr και ακολούθως στα ιστολόγια, ksipnistere, Ελληνική Λεγεώνα και Nea Madata.

Είμαι υψηλόβαθμο στέλεχος σε έναν από τους μεγαλύτερους τραπεζικούς οργανισμούς της χώρας μας και θέλω να σας ενημερώσω ότι από την προηγούμενη εβδομάδα επικρατεί πανικός στις μεταφορές κεφαλαίων προς το εξωτερικό.

Συγκεκριμένα σχεδόν όλες οι μεγάλες εταιρείες ελληνικών και ξένων συμφερόντων μεταφέρουν τα κεφαλαία τους σε τράπεζες του εξωτερικού και έχει δοθεί σαφής εντολή να σταματήσει κάθε είδους πληρωμή. Έχουν μεταφέρει ακόμα και τα αποθεματικά των μισθοδοσιών αυτού του μήνα. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει με τα ιδιωτικά κεφάλαια επιχειρηματιών, στελεχών σε εταιρείες, πολιτικών, δημοσιογράφων και τραπεζικών. Καθημερινά γίνονται μεταφορές αυτών σε τράπεζες του εξωτερικού.

Από την τράπεζα στην οποία εργάζομαι έχει δοθεί οδηγία να μην αναφέρουμε πουθενά αυτό που συμβαίνει.

Σε επαφές και συναντήσεις που είχα με συναδέλφους αλλά και με άτομα του υπουργείου οικονομικών, όλοι έχουν την ίδια άποψη.

Ετοιμάζεται χρεοκοπία ή επιστροφή στη δραχμή σε λίγες ημέρες και δεν το ανακοινώνουν για να δεσμεύσουν τις καταθέσεις των ιδιωτών και να αποφύγουν τον πανικό και το bank run.

Από άτομα του υπουργείου εσωτερικών πληροφορήθηκα ότι στο γενικό λογιστήριο του κράτους έχει τεθεί σε λειτουργία ο μηχανισμός παύσης πληρωμών σε μισθούς και συντάξεις. Ο κρατικός μηχανισμός έχει ήδη επεξεργαστεί τα στοιχεία και το μόνο που απομένει είναι μόνο η εντολή.

Μετά την συνάντηση του πρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς πραγματοποιήθηκε άτυπη σύσκεψη με τους κυριότερους τραπεζικούς παράγοντες της χώρας μας, εκπροσώπους του υπουργείου οικονομικών εσωτερικών δημόσιας τάξης και αμύνης. Το περιεχόμενο της συνάντησης δεν το γνωρίζω.

Από χθες το απόγευμα σε τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχα με άτομα του υπουργείου οικονομικών, συναδέλφους του τραπεζικού κλάδου αλλά και δημοσιογράφους όλοι είχαν ακριβώς την ίδια πεποίθηση. Πάμε για χρεωκοπία.

Ο λόγος που γράφω τώρα αυτά είναι η συζήτηση που είχα με συντάκτη κεντρικού δελτίου ειδήσεων μεγάλου καναλιού σήμερα το πρωί..

Σας παραθέτω αυτά που μου είπε.

"Η πτώχευση είναι πλέον θέμα ημερών και έχει προγραμματιστεί για τις 25 του μηνός. Θα αναγγελθεί αργά το βράδυ της παρασκευής και θα παρουσιαστεί σαν αναγκαστικό αποτέλεσμα από την συνδιάσκεψη της 25ης Μαρτίου. Το σαββατοκύριακο που ακολουθεί είναι ιδανικό για να αποφύγει η κυβέρνηση τις αντιδράσεις. Δημόσιες υπηρεσίες δεν θα λειτουργούν και ο κόσμος θα περάσει το πρώτο σοκ σπίτι του.

Ο πρωθυπουργός θα κάνει διάγγελμα και θα προσπαθήσει να παραληρήσει την κατάσταση με την εθνική μας επέτειο.

Το κλίμα του διαγγέλματος θα είναι κάπως έτσι.

Θα αναφέρει ότι για ακόμα μία φορά η χώρα μας δέχεται επίθεση από κάποιους που θέλουν να την καταστρέψουν και εμείς πρέπει να αγωνιστούμε και να κάνουμε θυσίες για να αποτρέψουμε αυτό το γεγονός. Μάλιστα θα αναφέρει ότι όπως αγωνιστήκαμε τότε και δώσαμε την ψυχή μας για την εδαφική ελευθερία και ανεξαρτησία, έτσι πρέπει να αγωνιστούμε και τώρα για την οικονομική μας ελευθερία και ανεξαρτησία. Η Ελλάδα το 1821 έκανε μόνο την αρχή και τώρα εξαρτάται από εμάς αν θα ολοκληρώσουμε το έργο των προγόνων μας. Αν τότε πολεμήσαμε για την εδαφική μας ανεξαρτησία σήμερα θα πολεμήσουμε για την οικονομική μας ανεξαρτησία. Μόνο που αυτός ο πόλεμος δεν θα έχει μάχες και στρατηγούς θα είναι διαφορετικός. Ήρωας θα είναι ο κάθε Έλληνας που δεν θα το βάλει κάτω και θα κάνει τις απαραίτητες θυσίες για να αποκτήσει για πρώτη φορά στην ιστορία του νέου Ελληνικού έθνους εδαφική και οικονομική ανεξαρτησία ταυτόχρονα."

Πιστεύω ότι καταλάβατε το νόημα.

Εγώ έκανα αυτό που υπαγόρευε η συνείδηση μου και γι αυτό δημοσιοποίησα όλα τα παραπάνω.

Ελπίζω να πράξετε κι εσείς το ίδιο και να τα γνωστοποιήσετε στον Ελληνικό λαό.

Με εκτίμηση Γ.Β.

πηγή zougla.gr

Σας παραθέτω και την ενημέρωση που είχα από πολύ καλο φίλο πάνω στο ίδιο θέμα από διαφορετική πηγή...
Μπορείτε να βγάλετε τα συμπεράσματά σας....

Λοιπόν, σήμερα άτομο που δεν υπάρχει καμμία περίπτωση να μου λέει ψέμματα, μου μετέφερε το εξής:

Συγγενής που είναι γυναίκα υψηλά ιστάμενου
δημοσίου υπαλλήλου, ο οποίος έχει προσβάσεις στην κ...κυβέρνηση (αυτό το γνώριζα ήδη αν και δεν έχω επαφές απευθείας μαζί του) μίλησε με υπουργό αυτές τις μέρες.

Ποιον συγκεκριμένα δεν θέλησε να πει. Πάντως αυτά τα πρόσωπα είναι απολύτως αξιόπιστα και αυτό δεν επιδέχεται αμφισβήτηση. Τι του είπε τώρα ο Υπουργός:

(εδώ είναι το ζητούμενο: Αν αυτός είπε αλήθεια.).

Λοιπόν είπε επί λέξει: ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΤΑΣΗ
ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.

Πρόσεξε Θάνο, όχι παύση μισθών π.χ. για δημοσίους υπαλλήλους μόνο, αλλά στάση πληρωμών, δηλαδή αν οιοσδήποτε έχει κάποιες καταθέσεις δεν θα μπορεί να κάνει
ανάληψη.

Λέω εγώ τώρα: Κι' αν δεν γίνει τον επόμενο μήνα, ποιος μας εγγυάται ότι δεν θα γίνει μετά από 2-3 μήνες. Με όλα αυτά που παρακολουθούμε τις τελευταίες μέρες, δεν το
θεωρώ καθόλου απίθανο.
/koukfamily

2 σχόλια:

  1. Πολύ πιθανά και όντως ανησυχητικά. Εστι κι αλλιώς ζήτημα χρόνου ήταν. Ας ήμαστε εμείς ι πολίτες ψύχραιμοι κι ας εχουμε εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας μόνο. Οχι σε αυτούς που μας κυβέρνησαν και μας κυβερνούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΕΙΑ ΣΟΥ!
    ΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ, ΠΕΙΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ, ΑΣ ΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ.
    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΟΥ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή