"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη, 9 Μαρτίου 2011

“Να ανακαλέσει η Τουρκία το casus belli”


"Χαστούκι" αποτελεί για την Τουρκία το ψήφισμα της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου, το οποίο ζητεί μεταξύ άλλων την άρση του Casus belli απέναντι στην Ελλάδα.
Στο ψήφισμα χαρακτηρίζεται «λυπηρό» το γεγονός ότι δεν έχει ανακληθεί η απειλή του casus belli και ζητείται από την τουρκική κυβέρνηση να παύσει τις συνεχιζόμενες παραβιάσεις του εναέριου χώρου της Ελλάδας.
Επίσης το ευρωκοινοβούλιο καλεί την Άγκυρα να αποσύρει άμεσα τις δυνάμεις κατοχής από την Κύπρο και να εντείνει τη στήριξή της προς την Επιτροπή Αγνοουμένων στη Μεγαλόνησο.
Επιπλέον το ψήφισμα ζητεί από την Τουρκία να προωθήσει τη βελτίωση των συνθηκών της τουρκικής δικαιοσύνης και να σεβαστεί την ελευθερία του Τύπου.

2 σχόλια:

  1. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ!
    ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΣΤΙΦΑΔΟ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ.....
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή