"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Πρώτοι σφραγίστηκαν οι Αμερικανοί, τώρα οι Ευρωπαίοι!…

karta_2
Μέχρι και την φυσική μας εξόντωσι έχει προβλέψει η «Κάρτα του Πολίτη»
Ξεκάθαρα πράγματα: Όταν θα λάβεις την Κάρτα του Πολίτη (Ηλεκτρονική Ταυτότητα) αυτοστιγμεί θα καταγραφείς στον Υπολογιστή (computers) των Αθηνών και στην συνέχεια σε αυτόν των Βρυξελλών. Εκεί, μέσα στα διάφορα σημεία ελέγχου θα τοποθετηθείς και εσύ με όλα τα στοιχεία σου, την φωτογραφία σου και την υπογραφή σου, θα καταστείς  ένα στοιχείο, ένα άτομο από τα 6-7 δισεκατομμύρια στοιχεία που αυτό το τέρας θα καταγράψει.
Με τον Υπολογιστή αυτόν, όμως, μπορούν να συμβούν πολλά πράγματα. Ηδη πολλοί  επιστήμονες και ιδιαιτέρως αυτοί που ασχολούνται με την σύγχρονη Βιολογία και την Φυσική έχουν δεχθεί ότι εκτός της λήψεως και αποστολής δεδομένων, τα μικροτσιπς λειτουργούν και δυναμικά. Εχουν την δυνατότητα να επηρεάσουν τον κάτοχο του μικροτσίπ στην υγεία του. Στο νευρικό σύστημά του και στο σώμα του. Εχουν την δυνατότητα να μεταφέρουν ακόμη και ασθένειες ή και να επιφέρουν κλονισμό του νευρικού συστήματος του κατόχου της Κάρτας του Πολίτη και αργότερα του μικροτσίπ που θα εμφυτεύεται στο χέρι ή στο μέτωπό μας.
Ορθά – κοφτά: Με την Κάρτα του Πολίτη (Ηλεκτρονική Ταυτότητα) που θα έχεις, αγαπητέ Αναγνώστη, δημιουργείται η δυνατότης σε αυτούς που θα κυβερνούν τον κόσμο (Παγκόσμια Κυβέρνησις) να σου αλλοιώσουν την Σκέψι, να σε καταστήσουν υποχείριό τους. Ητοι να επηρεάσουν τον τρόπο σκέπτεσθαι και αποφασίζειν. Αυτονοήτως και την δράσι σου. Οι κατευθύνοντες την ύπαρξί σου έχουν, ούτως πως, την δυνατότητα ΠΛΗΡΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥ επάνω σου. Εχουν την δυνατότητα να προκαλέσουν ακόμη και τον θάνατό σου για τον Α΄ ή Β΄ λόγο που αυτοί θα θελήσουν.
Εχουν την δυνατότητα αυτοί οι κρατούντες την παγκόσμια κυριαρχία – δηλαδή οι παγκοσμιοεβραιοκρατούντες – να μειώσουν ακόμη και το προσδόκιμο της ζωής των  ηλικιωμένων (ήδη έχει λεχθεί και γραφεί η ανησυχία ότι ζούμε πολύ!…) και εν πάση περιπτώσει όποιων καθίστανται «ενοχλητικοί» στις επιδιώξεις τους.
Ο ίδιος ο δόκτωρ Εντελμαν (Εβραίος) ως πρόεδρος των στατιστικών αναλύσεων στο παρελθόν της «Κοινής Αγοράς» («Ευρωπαϊκής Ενώσεως σήμερα)  και διευθύνων σύμβουλος του Υπολογιστού των Βρυξελλών που άρχισε να λειτουργεί από το 1976, είχε δηλώσει: «Το σύστημα αυτό θα έχει την δυνατότητα να καταστεί όργανο για την ειρήνη του Κόσμου ή για να χρησιμοποιηθεί ως υπερόπλο κάποιου Δικτάτορα». Ποιος θα είναι, άραγε αυτός ο «Δικτάτορας»;

Ένα  από τα κεντρικά σημεία ελέγχου του κόσμου, σήμερα, είπαμε ότι βρίσκεται στις Βρυξέλλες, όπου και ο κεντρικός υπολογιστής στον οποίο μας ωθούν να καταγραφούμε, ήτοι να υποδουλωθούμε. Το έτερο σημείο όπου τροφοδοτείται η υπερκυβέρνησις του Εβραιοσιωνισμού εδρεύει στο Τσάρλστουον της Αμερικής. Διοικείται από 300  Ραββίνους με αρχηγό τον Αρχιραββίνο που φέρει τον τίτλο «Ηγεμών εν εξορία των Ιουδαίων». Η υπερκυβέρνησις αυτή διοικεί όλους τους Εβραίους της Διασποράς και όλοι μαζί εργάζονται για την κυριαρχία του Κόσμου.

Ηδη οι Ηνωμένες Πολιτείες – ποιος δεν το γνωρίζει τούτο; - εβραιοκρατούνται. Πράγμα που είχε προβλέψει το έτος 1871, ο γνωστός φυσικός και πολιτικός Βενιαμίν Φραγκλίνος  ο οποίος στις 26-11-1781 έγραψε και απέστειλε στον Πρόεδρο (τότε) της Αμερικής Ανταμς την ακόλουθη επιστολή:
«Συμφωνώ  απόλυτα με τον στρατηγόν Ουάσιγκτων, πως πρέπει να προστατεύσωμε αυτό το νεαρό έθνος (την Αμερική) από μια ΥΠΟΥΛΗ επίδρασι και διείσδυσι. Αυτή η απειλή είναι οι Εβραίοι! Σε οποιαδήποτε χώρα και αν εγκαταστάθηκαν οι ΕΒΡΑΙΟΙ σε μεγάλο αριθμό κατέβασαν το επίπεδο της ηθικής και της εμπορικής της ακεραιότητος.  Απετέλεσαν δική τους κοινωνία (μέσα στο κράτος) και δεν αφομοιώθηκαν. Εχλεύασαν και προσπάθησαν να υπονομεύσουν την ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑΝ πάνω στην οποίαν έχει θεμελιωθή αυτό το Κράτος (μας). Εφτιαξαν ένα Κράτος εν κράτει. Και όταν συνάντησαν αντιρρήσεις προσπάθησαν να πνίξουν οικονομικά αυτό το έθνος, όπως και στην περίπτωσι της Ισπανίας και της Πορτογαλίας.
Περισσότερον από 1700 χρόνια οι Εβραίοι θρήνησαν την θλιβερή τους μοίρα που τους εξώρισε από την πατρίδα τους, όπως αποκαλούν την Παλαιστίνη. Αλλά αν ο κόσμος τους την είχε δώσει με εισιτήριο χωρίς επιστροφή, θα εύρισκαν αμέσως δικαιολογία για να γυρίσουν εις τας άλλας χώρας. Γιατί; Γιατί οι Εβραίοι είναι Βαμπίρ (νυχτερίδες της Βραζιλίας που ευχαριστούνται να ρουφούν αίμα ανθρώπων) και τα Βαμπίρ δεν μπορούν να ζήσουν από τα Βαμπίρ. Δεν μπορούν να ζήσουν μόνον μεταξύ τους. 
Πρέπει να ζουν εις βάρος των Χριστιανών και άλλων λαών και όχι της δικής τους ράτσας. Αν δεν τους αποκλείσετε από αυτές τις Ηνωμένες Πολιτείες, σε λιγότερο από 200 χρόνια θα συρρεύσουν εδώ σε τόσο μεγάλους αριθμούς που θα κυριαρχήσουν και θα ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ τη Χώρα και θα αλλάξουν τη μορφή του πολιτεύματός μας για το οποίο εμείς οι Αμερικάνοι χύσαμε το αίμα μας, δώσαμε την ζωή μας, τα αγαθά μας και διακινδυνεύσαμε την ελευθερία μας. Αν δεν τους αποκλείσετε σε λιγότερο από 200 χρόνια οι απόγονοί μας θα δουλεύουν στα χωράφια για να τους παράσχουν αγαθά, ενώ αυτοί θα τρίβουν τα χέρια τους στις αποθήκες.
Σας προειδοποιώ. Αν δεν αποκλείσετε τους ΕΒΡΑΙΟΥΣ δια παντός, τα παιδιά σας θα σας καταραστούν στους τάφους σας. Οι ΕΒΡΑΙΟΙ, οπουδήποτε και αν γεννιούνται, δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξουν. Οι ιδέες τους δεν συμβιβάζονται με αυτές του Αμερικάνου και δεν πρόκειται ποτέ να συμβή αυτό, αν και ζουν ανάμεσά μας από δέκα γενιές. Μια λεοπάρδαλις δεν μπορεί να αλλάξη τα στίγματά της.
Βενιαμίν Φραγκλίνος».
(Βλ. Νεώτερο Εγκυκλοπαιδ. Λεξικόν «Ηλιος»)
Και οι μεν Ηνωμένες Πολιτείες έχουν ήδη παραδοθεί στα χέρια και τις διαθέσεις των επικυρίαρχων του «περιούσιου λαού». Τώρα ήλθε η σειρά της υποδουλώσεως της Ευρώπης και στην συνέχεια ολόκληρου του κόσμου. Μέσον – όπλο για την υποταγή όλων των λαών το «Σφράγισμα» δηλαδή η Κάρτα του Πολίτη (ηλεκτρονική ταυτότητα) της οποίας οι ιδιότητες περιεγράφησαν εν αρχή. Ηδη στις ΗΠΑ το «Σφράγισμα» χρησιμοποιείται ευρέως – η εμφύτευσις δηλαδή του μικροτσίπ στο χέρι ή στο μέτωπο – τώρα είναι η σειρά μας. Το θέμα είναι θα αντιδράσουμε;  Διότι έτσι ανενημέρωτος και αποβλακωμένος (όπως τον κατάντησαν τα Μέσα Ανενημερώσεως) όπως είναι ο μέσος πολίτης, πολύ φοβούμαι ότι θα αποδεχθεί το «Σφράγισμα». Το μόνον συμβολικό (Αντίχριστος – 666 κλπ.) αλλά ουσιαστικό, πραγματικό σε ό,τι έχει  να κάνει με την λειτουργία του μυαλού και του σώματός μας. Ή και να επιφέρει, εάν το θελήσουν οι «αρμόδιοι», την εξαφάνισί μας.
Σωτήρης Ζαφειρακόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου