"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Έκκληση Καρατζαφέρη στους υπόλοιπους… εραστές του μνημονίου «να ενώσουν τα μυαλά τους»

Χάος και αναταραχή επικρατεί μετά την κυριακάτικη ίδρυση του κόμματος της Ντόρας. Μετά τον βουλευτή Ηρακλείου, Αυγενάκη, που έσυρε πρώτος το χορό, αποχώρησε οικειοθελώς από την ΝΔ και οδεύει προς Ντόρα μεριά, ο βουλευτής Ηλείας Κοντογιάννης (αυτός που είχε προτείνει ο Καρατζαφέρης ως… καταλληλότερο υποψήφιο Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος). Το σχέδιο προβλέπει να αποχωρεί κάθε δεκαπενθήμερο ή μήνα κι από ένας… Ντορής (ή… Ντορίνα), ώστε να γίνεται κουβέντα στα ΜΜΕ περί αυτού και να περνάνε στο περιθώριο τα μεγάλα και σπουδαία που έρχονται. Ασφαλώς, ωφελημένοι από αυτή την κατάσταση θα είναι η κυβέρνηση και οι εντολοδότες της (ΔΝΤ, Τρόικα και άλλες… δημοκρατικές δυνάμεις). Και μέσα σ’ όλα, δυσκολεύει και η θέση του τηλεκόμματος Καρατζαφέρη, που οφείλει πλέον να το παίξει (και πάλι!)… τσακωμένος και διαφοροποιημένος με τη Ντόρα. Τώρα, πόσους μπορεί να πείσει, αυτό είναι άλλο θέμα.
Κατά τα άλλα, ο Γ.Κ. συνεχίζει το… συναινετικό του τροπάρι (για το καλό της παρτίδας, ε, γράφτε λάθος, της πατρίδας ήθελα να πω), διαψεύδοντας τις… Κασσάνδρες («εθνικιστικά» -και «ναζιστικά» και «ναζιστικά»- παπαγαλάκια) που προέβλεπαν… εθνικιστική στροφή του ΛΑΟΣ.
Μόλις χθες, κατά την… συνήθη και καθιερωμένη παρουσία του στο… ποιοτικό πρωϊνάδικο του Παπαδάκη στον Αντέννα, ο… φλογερός υπερπατριώτης αρχηγάρας, έκανε έκκληση στους υπόλοιπους… εραστές του μνημονίου «να ενώσουν τα μυαλά τους». Επιβεβαιώνοντας πλήρως τον Δ. Τσοβόλα, που είχε εμφανιστεί λίγο νωρίτερα στην ίδια εκπομπή και πρόβλεψε ότι σύντομα θα γίνει συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ- Καρατζαφέρη-Ντόρας-Κουβέλη και Οικολόγων. Αυτό, δηλαδή, που έχει προβλέψει η έγκυρη και έγκριτη ιστοσελίδα μας πριν από αρκετούς μήνες, και πιο συγκεκριμένα από την επομένη της υπερψήφισης του μνημονίου.
ΠΗΓΉ: Επικαιρότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου