"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Αντιδρούν για την εργάσιμη Κυριακή του Δεκεμβρίου

Διχάζει τον εμπορικό κόσμο, η απόφαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου της Αθήνας για άνοιγμα των καταστημάτων κέντρου της Αθήνας την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου. Η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου και η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδας, τάσσονται κατά της λειτουργίας την συγκεκριμένη Κυριακή, όπως και η Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδος.
Οι άμεσα ενδιαφερόμενοι, όμως, έμποροι για τους Συλλόγου τους της Αθήνας τάσσονται υπέρ, εκτιμώντας ότι θα αυξήσουν το τζίρο τους. ΕΣΕΕ, ΓΣΕΒΕΕ και ΓΣΕΕ, καλούν το Νομάρχη κ. Γιάννη Σγουρό και το Νομαρχιακό Συμβούλιο να ανακαλέσουν την απόφαση αυτή, την οποία θεωρούν κερκόπορτα για την άλωση της αργίας της Κυριακής.
Πηγή: www.newscode.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου