"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Συλλήψεις για την αιματηρή επίθεση στην καθολική εκκλησία της Βαγδάτης

Η ιρακινή κυβέρνηση ανακοίνωσε το Σάββατο τη σύλληψη 12 εξτρεμιστών που θεωρούνται υπαίτιοι για την επίθεση και πολιορκία εκκλησίας στη Βαγδάτη τον περασμένο μήνα με απολογισμό 50 νεκρούς.
Ο Ιρακινός υπουργός Εσωτερικών έκανε λόγο για πλήγμα στο τρομοκρατικό δίκτυο της Αλ Κάιντα στο Ιράκ, διευκρινίζοντας ότι οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν στη διάρκεια επιχειρήσεων τις τελευταίες ημέρες.
Μεταξύ των συλληφθέντων βρίσκεται ο φερόμενος ως ηγέτης του Ισλαμικού Κράτους του Ιράκ, οργάνωσης που θεωρείται παρακλάδι της Αλ Κάιντα και η οποία έχει αναλάβει την ευθύνη για την αιματοχυσία.
Τουλάχιστον 50 άνθρωποι, ανάμεσά τους δύο ιερείς, σκοτώθηκαν στις 31 Οκτωβρίου όταν ομάδα ενόπλων κατέλαβε καθολική εκκλησία στην ιρακινή πρωτεύουσα.
Οι ένοπλοι εισέβαλαν στην εκκλησία κατά τη λειτουργία της Κυριακής, απαιτώντας την απελευθέρωση κρατουμένων για διασυνδέσεις με την Αλ Κάιντα.
Η ομηρία των πιστών έληξε με επέμβαση των δυνάμεων ασφαλείας. Μεταξύ των νεκρών υπήρξαν και αστυνομικοί, ενώ δεκάδες ήταν οι τραυματίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου