"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Έδιναν ψυχοφάρμακα σε ορφανά!

Αντιμετώπιζαν τα ανυπάκουα ορφανά σαν ψυχικά πάσχοντες σε ορφανοτροφείο της Ρωσίας, το οποίο φέρεται να έστελνε τα άτακτα παιδιά σε ψυχιατρικό νοσοκομείο για τιμωρία!
Η διευθύντρια του ορφανοτροφείου, που βρίσκεται στην πόλη Βόλγκογκραντ (πρώην Στάλινγκραντ) ζητούσε από την ψυχιατρική κλινική να χορηγηθούν ψυχότροπα φάρμακα στα παιδιά για «εκπαιδευτικούς λόγους», αναφέρουν οι εισαγγελικές αρχές που διεξάγουν την έρευνα.
Τα ορφανά εισάγονταν στο ψυχιατρείο χωρίς ιατρική γνωμάτευση. Μέχρι στιγμής, έχουν καταγραφεί περίπου είκοσι τέτοια κρούσματα μεταξύ 2008-09. Ένα από τα παιδιά υποχρεώθηκε μάλιστα να πάρει ένα φάρμακο παρά το γεγονός ότι αντενδείκνυτο στην περίπτωσή του. Παρουσίασε έτσι σπασμούς, παραισθήσεις και παραλήρημα.
Στις αρχές Οκτωβρίου πέντε νεαρές κοπέλες που ζούσαν στην εστία ενός μοναστηριού του Βλαντιμίρ, κοντά στη Μόσχα, προσέφυγαν στην αστυνομία κατηγορώντας τις δασκάλες τους για βιαιότητες, όμως η εισαγγελία αρνήθηκε να ξεκινήσει έρευνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου