"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

«Θέλουν πίσω την ζωή τους» στην Πλατεία Βάθη

251110-vathi-01Με συνθήματα «Φύγετε από την Ελλάδα, είστε ανεπιθύμητοι» και «Φτάνει πια», οι κάτοικοι της Πλατείας Βάθη, διατράνωσαν την πέμπτη το απόγευμα τη θέλησή τους να προστατέψουν τη γειτονιά τους από τις ορδές της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Η συγκέντρωση που έγινε σε ώρα αιχμής και τράβηξε την προσοχή των περαστικών, πολλοί εκ των οποίων σταμάτησαν και συνομίλησαν με τους κατοίκους, παίρνοντας και το υλικό που 251110-vathi-02αυτοί μοίραζαν.
Σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής, η κατάσταση στην Πλατεία Βάθη έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο, λόγω της παρουσίας πολύ μεγάλου αριθμού λαθρομεταναστών από χώρες του Τρίτου Κόσμου. Οι λαθρομετανάστες, καταστρέφουν την Πλατεία, ενώ πρωταγωνιστούν σε ανθρωποκτονίες, κλοπές και διαρρήξεις οικιών και καταστημάτων, ληστείες, βιασμούς και διακίνηση ναρκωτικών.
Η αστυνομία, που ήταν  παρούσα στην συγκέντρωση των κατοίκων με διμοιρίες ΜΑΤ, μοτοσικλετιστές και αστυνομικούς με πολιτικά, αδιαφορεί εντελώς για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην περιοχή, ενώ είναι ιδιαίτερα επιφυλακτική, λόγω των πιέσεων που δέχεται, όταν βρίσκεται αντιμέτωπη με αλλοδαπούς, ώστε να μην κατηγορηθεί για «ρατσισμό», «ξενοφοβία» και καταστροφή... κορανίων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου