"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Χαρά Νικοπούλου: Τον νεοθωμανισμό ποτίζει ο νεοραγιαδισμός του ελληνικού κράτους

NIKOPOULOU XARA
Από τις 6:45, Δευτέρα απόγευμα, ένα σχεδόν τέταρτο πριν την προγραμματισμένη έναρξη της εκδήλωσης, ήταν γεμάτη η αίθουσα της Παλαιάς Βουλής, στην Πλατεία Κολοκοτρώνη, για την εκδήλωση την οποία συνδιοργάνωναν το περιοδικό “Άρδην” και η εφημερίδα “Ρήξη” του γνωστού “αιρετικού” της Αριστεράς Γιώργου Καραμπελιά.
Κύρια πρόσωπα της εκδήλωσης ήταν η “δασκάλα της Θράκης” Χαρά Νικοπούλου και ο εκδότης της εφημερίδας “Αντιφωνητής” Κώστας Καραϊσκος. Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, θέμα της εκδήλωσης ήταν η Θράκη και οι εξελίξεις που αναμένονται εκεί, ενώ συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο αντιστράτηγος ε.α. Δημήτρης Αλευρομάγειρος, ενώ το πάνελ συμπληρωνόταν με την παρουσία του πρώην αντιπροέδρου της Βουλής Παναγιώτη Σγουρίδη.
Πριν όμως ξεκινήσουν οι προγραμματισμένες ομιλίες τον λόγο έλαβε για έναν χαιρετισμό ο γνωστός επιχειρηματίας, αλλά και αγωνιστής για την ευρύτερη περιοχή της Θράκης και της Μακεδονίας Πρόδρομος Εμφιετζόγλου. Ξεκίνησε την ομιλία του, προσφωνώντας τους παρισταμένους στην εκδήλωση “Έλληνες πατριώτες” και σημείωσε ότι σε μια εποχή που ο πατριωτισμός χαρακτηρίζεται ως κάτι το κακό, είναι πολύ σημαντική η παρουσία τόσων ανθρώπων εδώ. Ενώ κατήγγειλε ότι θέλουν σήμερα να μας κάνουν χυλό, με τους μετανάστες, ιδιαίτερα αυτούς από τις βαλκανικές χώρες. Κάλεσε τον κόσμο να αντισταθεί, να μην δεχθεί την εφαρμογή των όσων γνωστών είχε πει ο Χένρι Κίσσινγκερ και τόνισε την ανάγκη οι Έλληνες, ενωμένοι ξανά να πουν το δικό τους “ΟΧΙ”.
Δεν μπορούμε να δεχθούμε τόνισε καμία υποχώρηση, σε Θράκη και σε Μακεδονία, δεν μπορούμε να δώσουμε ούτε ένα τετραγωνικό μέτρα από τα θαλάσσια χωρικά μας ύδατα, ούτε ένα τετραγωνικό μέτρο από την Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Χώρας μας, που ξεκινά βόρεια της Κέρκυρας και φτάνει μέχρι την Κύπρο. Κάλεσε ακόμη τον ελληνικό λαό να βρεθεί στον δρόμο, να ξαναθυμηθεί η δικιά του γενιά τα νιάτα τους, όταν διαδήλωναν για την Ένωση με την Κύπρο, ενώ τόνισε ότι όσοι σήμερα είναι πατριώτες, τους κυνηγάει το κράτος. Τελείωσε με μια αναφορά στον Παναγιώτη Σγουρίδη και το πώς αυτός “αμείφτηκε” από το ίδιο του το Κόμμα, το ΠΑΣΟΚ, για τους αγώνες του στην Θράκη.
Πρώτος από τους ομιλητές, τον λόγο πήρε ο Κώστας Καραϊσκος, εκδότης της εφημερίδος “Αντιφωνητής” και νεοεκλεγείς στο δημοτικό Συμβούλιο της Κομοτηνής, ο οποίος ξεκίνησε αναλύοντας την ιδεολογία του Νεοθωμανισμού και το πώς αυτή σήμερα επικρατεί σιγά σιγά στην Θράκη. Τόνισε βέβαια ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τους μουσουλμάνους, οι οποίοι αποτελούν το 1/3 του πληθυσμού της περιοχής, αλλά αυτόματα δημιουργείται κάτι τέτοιο, μέσω των μεθοδεύσεων του Προξενείου.
Κυρίως όμως καταφέρθηκε κατά του “άχρηστου” ελληνικού κράτους, το οποίο κατάφερε να χάσει το 1/3 της μειονότητας, τους Πομάκους, σε μια εποχή μάλιστα πολύ πιο εύκολη από την σημερινή. Ενώ παράλληλα τόνισε το πόσο συγκροτημένο κράτος είναι η Τουρκία, η οποία δρά σε καθημερινό επίπεδο στην περιοχή, δίνει χρήματα και δεν μένει στα λόγια. Φυσικά δεν μπορούσε να λείψει και η αναφορά του “στους απεσταλμένους” των αθηναϊκών εφημερίδων, οι οποίες προσπαθούν να “εξοντώσουν” -πολιτικά προφανώς- όσους αγωνίζονται κατά της τουρκικής επεκτατικότητας. Ενώ έκλεισε αναφέροντας ότι το μόνο που ζητάνε όσοι αγωνίζονται στην Θράκη είναι η απλή λογική και η εφαρμογή του νόμου. Τόνισε ότι η σημερινή κατάσταση είναι αναστρέψιμη, αλλά μόνο αν αφήσουμε λίγο στην άκρη τους νεοοθωμανούς και ασχοληθούμε με τους “νεοραγιάδες”.
Επόμενη στο βήμα ήταν η Χαρά Νικοπούλου, η οποία είναι περιττό να πούμε ότι καταχειροκροτήθηκε από τους παρισταμένους. Ξεκίνησε λέγοντας ότι είναι συγκινημένη, διότι ανάμεσα στο κοινό, βρίσκονται δύο της μαθήτριες, οι οποίες ως φοιτήτριες πλέον έχουν την δυνατότητα να καταλάβουν τι εννοούσε όταν τους έλεγε ότι υπάρχουν Έλληνες πίσω από το Βουνό. Τόνισε ότι τον νεοθωμανισμό, ποτίζει ο νεοραγιαδισμός του ελληνικού κράτους. “Νεοθωμανισμός σήμερα υπάρχει σε τρία σημεία της Ελλάδος, στην Κύπρο, στην Θράκη αλλά και στην Ομόνοια, με τους μουσουλμάνους μετανάστες” είπε, ξεσηκώνοντας τους συγκεντρωμένους που ξέσπασαν σε ένα παρατεταμένο χειροκρότημα. Ενώ αργότερα αναφέρθηκε στην κατάσταση στα πομακοχώρια, όπου το ελληνικό κράτους περιθωριοποιεί του Πομάκους, χαρακτηρίζοντάς τους ως τουρκόφωνους.
Μίλησε ακόμη για ψευτο-ιμάμηδες, εγκάθετους του Προξενείου αλλά και για Έλληνες πολιτικούς που ανεβαίνουν στα μνημεία του Μεγάλου Δερείου και αλαλάζουν ότι στην περιοχή κάνει κουμάντο το προξενείο. Κάπου εκεί, έφερε σε δύσκολη θέση προφανώς, τον οικοδεσπότη κ. Καραμπελιά, καθώς τόνισε ότι νεοραγιαδισμός είναι όταν πριν από κάποια χρόνια στην Κύπρο, η Τουρκία εισέβαλε με τον τρόπο που εισέβαλε, χύθηκε αίμα και σήμερα γράφονται βιβλία σαν αυτό του Γκουρογιάννη “Κόκκινο στην πράσινη Γραμμή”. Θυμίζουμε ότι το συγκεκριμένο βιβλίο είχε υπερασπιστεί και είχε παρουσιάσει σχεδόν ως... πατριωτικό ο ίδιος ο Γιώργος Καραμπελιάς. Συνέχισε λέγοντας ότι η Κύπρος είναι το καλούπι για την Θράκη του αύριο, ενώ τόνισε ότι οι Έλληνες πρέπει να ενεργοποιηθούν, έστω ο καθένας μόνο του, γιατί όπως είπε “ένας κούκος φέρνει την άνοιξη”.
Ο κ. Σγουρίδης αναφέρθηκε στην ανάγκη ο κάθε ένας, να δίνει τις μάχες από το δικό του μετερίζι, προσπαθώντας να προσφέρει με τον δικό του τρόπο, στο να διατηρηθεί τουλάχιστον στην Θράκη η ελληνικότητα της περιοχής. Προσπάθησε να εμφυσήσει ένα ενωτικό κλίμα και τόνισε την ανάγκη για αντίσταση του ελληνισμού.
Δημήτρης Παπαγεωργίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου