"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Η χώρα βρίσκεται ένα βήμα πριν τον γκρεμό

Τρέχουμε τώρα για να πάρουμε την τέταρτη δόση

Την πλήρη κατάσταση της οικονομίας περιέγραψε προ ημερών στον πρωθυπουργό ο σύμβουλος του περί τα οικονομικά Λουκάς Παπαδήμος, εξηγώντας με σαφήνεια πως η χώρα βρίσκεται ένα βήμα από τον γκρεμό και αν δεν υπάρξουν άμεσα οι αλλαγές που περιμένει η τρόικα, θα οδηγηθεί αναπόφευκτα στη χρεοκοπία.

Ο κ. Παπανδρέου, που θεωρεί βαρύνουσα τη γνώμη του πρώην αξιωματούχου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, ζήτησε οδηγίες για το τι ακριβώς πρέπει να πράξει. Και οι προειδοποιήσεις προς τους υπουργούς τόσο στη σύσκεψη που έγινε στο Μαξίμου για την ανάπτυξη όσο και στο προχθεσινό Υπουργικό Συμβούλιο δεν ήταν τίποτε άλλο-επιμένουν όσοι γνωρίζουν τον Πρωθυπουργό-από μία ύστατη προσπάθεια του κ. Παπανδρέου να σώσει την παρτίδα.


Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο ο κ. Παπαδήμος όσο και άλλοι στενοί συνεργάτες του Πρωθυπουργού του έχουν εξηγήσει πως στην παρούσα φάση πρέπει να ολοκληρωθούν οι αλλαγές ούτως ώστε να αυξηθεί η διαπραγματευτική ικανότητα του κ. Παπανδρέου απέναντι στην ΕΕ και τους δανειστές μας.


Στις συζητήσεις που γίνονται στο εσωτερικό της κυβέρνησης-και δεν είναι λίγες-είναι πλέον κοινό μυστικό ότι η χώρα μας θα ζητήσει στην κατάλληλη χρονική στιγμή την επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής του δανείου, ενώ οι πληροφορίες το τελευταίο διάστημα συγκλίνουν-αν και δεν επιβεβαιώνονται-στο ότι η κυβέρνηση ενδέχεται να καταφύγει και σε νέο δανεισμό για να βγει από το οικονομικό αδιέξοδο.


Απαραίτητη προϋπόθεση, σύμφωνα με «Τα Νέα» του Σαββατοκύριακου, για να συμβούν αυτά είναι να προχωρήσουν έως το τέλος του 2010 όλες οι υποχρεώσεις που απορρέουν από το κείμενο του Μνημονίου, κάτι που ουσιαστικά όπως αναφέρουν κυβερνητικά στελέχη στην πράξη σημαίνει ότι «δεν πρέπει να πάει ούτε μια μέρα χαμένη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου