"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Wikileaks: Απαξιώνουν τον Καραμανλή γιατί τους χάλασε το πάρτι στο Βουκουρέστι!

Και βέβαια οι Αμερικανοί δεν είχαν εμπιστοσύνη στον Καραμανλή να λύσει όπως αυτοί ήθελαν  το ζήτημα του ονόματος των Σκοπίων. Σωστά συνεπώς δίνεται η ερμηνεία ότι  τα αρχεία που δημοσιεύει το Wikeleaks ότι «Αδειάζουν» τον Καραμανλή για το Σκοπιανό.
Την πεποίθηση, ότι μια πιο συντηρητική κυβέρνηση ή μια κυβέρνηση σοσιαλιστικών πεποιθήσεων θα μπορούσε να διαχειριστεί με ουσιαστικό τρόπο το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων, εξέφραζαν ξένοι διπλωμάτες, όπως προκύπτει μέσα από σειρά σημειωμάτων, τα οποία δόθηκαν χθες στη δημοσιότητα από τον δικτυακό τόπο Wikileaks.
Σύμφωνα με τα σημειώματα αυτά, οι διπλωμάτες φαίνεται ότι «αδειάζουν» τον πρώην Έλληνα πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή, θεωρώντας τον "ανίκανο" να διαχειριστεί μια τελική λύση στη διένεξη Αθήνας - Σκοπίων σε ό,τι αφορά στο όνομα. Αυτό ακριβώς είναι και το μεγάλο ζήτημα. Θεωρούν "ανίκανο" τον κ. Καραμανλή γιατί προφανώς τους χάλασε το πάρτι στο Βουκουρέστι. Και αυτό αποδεικνύεται γιατί χρονικά, οι συγκεκριμένες συζητήσεις τοποθετούνται αρκετό καιρό μετά το βέτο που άσκησε ο κ. Καραμανλής έναντι της ΠΓΔΜ στη Σύνοδο του Βουκουρεστίου.
Μάλιστα, οι ίδιοι, όπως προκύπτει από τις διαρροές του Wikeleaks, εμφανίζονταν αισιόδοξοι μπροστά στο ενδεχόμενο να πείσουν την κυβέρνηση του Nicola Gruevski, ώστε να παγώσει τις διαδικασίες διεξαγωγής δημοψηφίσματος σχετικά με την ονομασία της χώρας, ενώ δήλωναν έτοιμοι να ζητήσουν από την τότε ελληνική κυβέρνηση να άρει την ανάγκη ανταλλαγής διαβατηρίων για όσους Σκοπιανούς θα επιθυμούσαν να ταξιδέψουν προς την Ελλάδα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου