"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Προτείνει νέο Εθνικό Σύμφωνο Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης



Τη συγκρότηση ενός νέου Εθνικού Συμφώνου Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης πρότεινε η Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας σε εκδήλωση της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου(ΕΣΕΕ).
Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας διευκρίνισε πως πρόκειται για ένα σύμφωνο στο οποίο "δεσμευόμαστε να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους χωρίς υπεκφυγές και συμβιβασμούς, ένα συμβόλαιο με τις νέες γενιές, που προσφέρει ένα κοινωνικά δίκαιο μέλλον για τη χώρα, οικονομικά και οικολογικά βιώσιμο".
Η κα Μπακογιάννη ξεκαθάρισε ότι η Δημοκρατική Συμμαχία είναι εναντίον των νέων και μεγάλων φόρων, προτείνει τη μείωση της φορολογίας αρχικά για τις επιχειρήσεις και αργότερα για όλους γύρω στο 20%, επιδιώκει εθνική συνεννόηση ώστε οι δημόσιοι υπάλληλοι να μειωθούν κατά 1/3 του σημερινού ανθρώπινου δυναμικού στην επόμενη δεκαετία, ζητά να περιοριστεί ο κρατικός παρεμβατισμός στις αγορές, προτείνει την αλλαγή του νομικού πλαισίου για τους συνδικαλιστές ώστε να εργάζονται, και οι μείζονες απεργίες να αποφασίζονται μετά από μυστική καθολική ψηφοφορία, να ανοίξουν με ταχείες διαδικασίες σε ιδιώτες επενδυτές οι κλάδοι του τουρισμού και των μεταφορών καθώς και να αξιοποιηθεί η δημόσια ακίνητη περιουσία.
Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας ζήτησε από τους εμπόρους να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να συγκρατηθούν οι τιμές στην αγορά ενώ τόνισε ότι βρισκόμαστε σε ανηφορικό δρόμο. "Δεν κάναμε την ώρα που έπρεπε μεταρρυθμίσεις και αλλαγές. Τώρα, απότομα, και με οδυνηρό για πολλούς συμπολίτες μας τρόπο πρέπει να τα αλλάξουμε όλα", είπε η κα Μπακογιάνη, μιλώντας για τον καίριο ρόλο των εμπόρων στην ανάπτυξη της χώρας.
Η κα Μπακογιάννη είπε επίσης ότι μερικούς μήνες μετά την ψήφιση του πακέτου διάσωσης της ελληνικής οικονομίας υπάρχουν δύο κίνδυνοι: Η δημοσιονομική υστέρηση σε σχέση με τους στόχους και η έλλειψη ρευστότητας στον ιδιωτικό τομέα σε συνδυασμό με τη μείωση των δημοσίων επενδύσεων. "Η εθνική προσπάθεια κινδυνεύει να εκτροχιαστεί με ανυπολόγιστες συνέπειες για όλους", σημείωσε η κα Μπακογιάννη και έκανε λόγο για πολιτικές ηγεσίες που δείχνουν να μην το αντιλαμβάνονται και συνεχίζουν να πολιτεύονται με πρακτικές που ίσχυσαν στο δημόσιο βίο πριν την κρίση. Ασκώντας κριτική στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, είπε ότι διαπραγματεύτηκε με λάθος τρόπο το μνημόνιο, δεν μειώνει τις δημόσιες δαπάνες, δεν αντιμετωπίζει δραστικά τις προνομιούχες ΔΕΚΟ, ενώ καθυστερεί να απελευθερώσει τα κλειστά επαγγέλματα και να πυροδοτήσει την ανάπτυξη. Για τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης είπε ότι αναμασούν χθεσινές συνταγές, αδυνατούν να προσφέρουν λύσεις και εξαντλούνται σε λαϊκισμούς, κοινοτοπίες και εκτός πραγματικότητας οικονομικές και πολιτικές συνταγές.-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου