"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Από το “Talent Show” στην κορυφή

Η Jackie Evancho, ένα 10χρονο κορίτσι φαινόμενο, επιλέχτηκε να ερμηνεύσει το κλασσικό "Silent Night" σε ένα remix. Η Jackie είναι το κορίτσι που συμμετείχε στο reality America's Got Talent και κατέπληξε με τις φωνητικές δυνατότητές της. Είναι μια καλλιτέχνης "κλασικής διασταύρωσης" στο στυλ της Charlotte & της Hayley Westenra , είναι ένα κορίτσι ταλαντούχο που μπορεί να εκφράζει πολλά είδη μουσικής.

Η κόρη του Will Smith και της Jada Pickett Smith έφτασε στις πρώτες θέσεις που φιγουράρουν στον μακρύ κατάλογο των μουσικών παραγωγών με το ‘’ Prelude To A Dream’’ - απειλώντας ονόματα όπως της Rihanna - το οποίο προορίζεται για ψηφιακή διάθεση μόνον.

Πριν από την Evancho ο νεαρότερος καλλιτέχνης ήταν ο Michael Jackson στην ηλικία των 11 και στη δεκαετία του 70 με τους Jackson 5.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου