"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Ετοιμάζεται «ντου» στους συνδέσμους

Στο στόχαστρο της ΕΛ.ΑΣ. οι χούλιγκαν

Έναν πυρήνα 200 ατόμων στοχοποιεί η Ασφάλεια ως τους επικεφαλής των ομάδων χούλιγκαν που πρωτοστατούν σε επεισόδια μέσα κι έξω από τα γήπεδα της Αττικής.

Πρόκειται για μέλη ή και ιδιοκτήτες συνδέσμων οργανωμένων οπαδών κυρίως του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ. Το ενδιαφέρον των διωκτικών αρχών επικεντρώνεται σε 7 έως 10 σημεία της Αττικής, όπου παρατηρείται κλιμάκωση των συγκρούσεων μεταξύ αντίπαλων ομάδων χούλιγκαν.


Οι σύνδεσμοι που κατά την ΕΛ.ΑΣ. πρωταγωνιστούν στις «εχθροπραξίες» εντοπίζονται κυρίως σε Μπραχάμι, Ηλιούπολη, Ζωγράφου, Χολαργό, Μαρούσι, Καλλιθέα και Περιστέρι.


Συνολικά, σύμφωνα με δημοσίευμα της Καθημερινής, στο στόχαστρο της Αστυνομίας φέρεται να βρίσκονται 30 σύνδεσμοι από τους συνολικά 100 που λειτουργούν στην Αττική.


Πληροφορίες της εφημερίδας αναφέρουν ότι οι «δραστήριοι» σύνδεσμοι βρίσκονται σε επιτήρηση και δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο το τελευταίο διάστημα να γίνουν έφοδοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου