"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Αποτοξίνωση μέσα στον Κορυδαλλό για το μοντέλο

Μια νέα αρχή για την Μαριάννα Μπερερή αν και μέσα στη φυλακή

Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει στη ζωή της Μαριάννας, την οποία είχαν συλλάβει οι αρχές για εμπορία, κατοχή και πώληση ναρκωτικών ουσιών πριν ένα χρόνο. Το πρώην μοντέλο λίγο μετά τη σύλληψή του ζήτησε να εξεταστεί από ειδικούς γιατρούς στη φυλακή, ώστε να ενταχθεί σε πρόγραμμα απεξάρτησης. Η γνωμάτευση, σύμφωνα με την Espresso, ήταν ότι «ήταν τοξικομανής και έχριζε ειδικής θεραπευτικής αντιμετώπισης και μεταχείρισης». Ένα χρόνο μετά είναι «καθαρή», ύστερα από περίπου δέκα χρόνια χρήσης ναρκωτικών.

Παρόμοια κινήθηκε και ο σύντροφός της, Παντελής Θεοχάρης, ο οποίος δεν εντάχθηκε σε πρόγραμμα, καθώς ήταν περιστασιακός χρήστης. Ωστόσο, με την προσωπική του θέληση και προσπάθεια μπορεί πλέον να κάνει και εκείνος όνειρα, έχοντας απαλλαγεί από τη μάστιγα των ουσιών.


Οι δυο τους βρέθηκαν στο Εφετείο Αθηνών, όπου διεξάγεται η δίκη τους. Κάθισαν μαζί, κρατούσε ο ένας το χέρι του άλλου και ήταν ευτυχισμένοι που μετά από ένα χρόνο ειδώθηκαν ξανά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου