"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

“Zήτημα ταυτότητας το πρόβλημα της ονομασίας”

Στη σύνδεση της ονομασίας των Σκοπίων με τα αποκαλούμενα ζητήματα «ταυτότητας» προχώρησε ο πρωθυπουργός της χώρας Νίκολα Γκρούεφκσι.
«Το πρόβλημα της ονομασίας στην ουσία είναι ζήτημα ταυτότητας» τόνισε από το βήμα του Κοινοβουλίου, επισημαίνοντας ότι «η ελληνική πλευρά, σε όλες τις συνομιλίες στο παρελθόν, ποτέ δεν το έκρυψε αυτό. Η κυβέρνηση Καραμανλή είχε το θάρρος να το πει, και αργότερα η νέα κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ αναφέρεται ανοιχτά σε αυτό. Πρόκειται για ένα δύσκολο και πικρό για εμάς θέμα, το οποίο δυστυχώς ο νότιος γείτονάς μας όχι μόνο το επεξεργάστηκε στο παρελθόν, αλλά είναι επίκαιρο και στα 20 χρόνια της ανεξαρτησίας μας».
Επίσης, υπεραμύνθηκε των πρωτοβουλιών που έχει καταβάλλει το κόμμα του στο «ζήτημα της γλώσσας» από την περίοδο που ήταν στην αντιπολίτευση, υπενθυμίζοντας ότι ήταν ο μόνος από την πολιτική ηγεσία της χώρας που είχε αντιταχθεί σε παλαιότερη πρόταση του διαμεσολαβητή Νίμιτς, στην οποία δεν περιελάμβανε τη χρήση της «μακεδονικής γλώσσας». Ο πρωθυπουργός της FYROM τόνισε ότι μία τέτοια εξέλιξη θα ήταν «λάθος και θα αποτελούσε το πρώτο σημάδι ότι κάποιος στη χώρα είναι έτοιμος να αποδεχθεί την απαλοιφή κάποιων τμημάτων της ταυτότητας του μακεδονικού λαού».
Ο κ. Γκρούεφσκι ανέφερε ότι η κυβέρνησή του εξαντλεί τις δυνατότητές της για την εξεύρεση της ονομασίας, ώστε να πάψουν να απειλούνται τα ζωτικά συμφέροντα της χώρας όπως και ζητήματα που σχετίζονται με την «εθνική ταυτότητα». Προσέθεσε επίσης ότι οι προσπάθειες της χώρας επικεντρώνονται προς την επίλυση αυτού του ζητήματος, η οποία «θα συμβάλει στην απεμπλοκή της ενταξιακής πορείας της Μακεδονίας στην Ε.Ε. και ΝΑΤΟ, και παράλληλα, δεν θα επιφέρει ζημιά , η οποία ενδέχεται να έχει μακροχρόνιες συνέπειες».
Πηγή: www.newscode.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου