"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Διακήρυξη για την προστασία της Μαύρης Θάλασσας

Τη βούλησή τους να εργαστούν από κοινού για την αντιμετώπιση της απειλής της κλιματικής αλλαγής, με πολιτικές για τον περιορισμό της ρύπανσης, τδην προστασία του περιβάλλοντος, τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και την αειφόρο ανάπτυξη, επιβεβαίωσαν οι χώρες-μέλη του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας Ευξείνου Πόντου με τη διακήρυξη που υιοθετήθηκε στη χθεσινή σύνοδο υπουργών Εξωτερικών του ΟΣΕΠ στη Θεσσαλονίκη.
Κουβέλης και Δρίτσας στη σύνοδο ΟΣΕΠ Κουβέλης και Δρίτσας στη σύνοδο ΟΣΕΠ Η διακήρυξη αυτή θα κατατεθεί στη Συνέλευση του ΟΗΕ για την κλιματική αλλαγή στο Κανκούν και θεωρείται ένα μικρό βήμα για τη σωτηρία του πλανήτη και συμμετοχή στην παγκόσμια διαπραγμάτευση που βρίσκεται σε εξέλιξη για το σκοπό αυτό. «Η Μαύρη Θάλασσα πρασινίζει» είναι το σλόγκαν της ελληνικής προεδρίας, επισήμανε ο υπουργός Εξωτερικών Δημ. Δρούτσας. Μαζί με τον υφυπουργό Σπύρο Κουβέλη, τον υπουργό Εξωτερικών της Ρουμανίας Τίοντορ Μπακόνσκι και της Βουλγαρίας Ντίμιτερ Τζάντσεβ (η τρόικα του ΟΣΕΠ), σε κοινή συνέντευξη Τύπου, αναφέρθηκαν στη σημασία αυτής της διακήρυξης στη σημερινή συγκυρία και σε μια περιοχή με μεγάλα περιβαλλοντικά προβλήματα.
Ηδη λειτουργεί το Ταμείο για την Πράσινη Ανάπτυξη, που συμφωνήθηκε στη σύνοδο υπουργών Ενέργειας του ΟΣΕΠ στο Ναύπλιο, ενώ προχωρούν οι διεργασίες για περαιτέρω ανάπτυξη της συνεργασίας στον τουρισμό. Στη χθεσινή σύνοδο υπογράφτηκε μνημόνιο συνεργασίας ΗΠΑ-ΟΣΕΠ στους τομείς της επιστήμης και τη τεχνολογίας, ενώ αναφέρθηκε ότι στην Ε.Ε. γίνεται διαπραγμάτευση για μια νέα πολιτική στον Εύξεινο Πόντο.
Στον ΟΣΕΠ μετέχουν 12 χώρες και χθες παραβρέθηκε αντιπροσωπεία της Νότιας Κορέας, στο πλαίσιο της εταιρικής σχέσης με τον ΟΣΕΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου