"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Η... άγρια επίθεση Ροντούλη στο Βορίδη και η... Ζούγκλα της... ενημέρωσης

ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ - ΒΟΡΙΔΗ
RODOULHS BORIDHSΗ… δημοσιογραφία στα καλύτερά της. Δεν λέμε ότι δεν υπάρχουν διαφορετικές απόψεις στο ΛΑΟΣ, αλλά να ανακαλύπτει το zougla.gr «άγρια επίθεση Ροντούλη στο Βορίδη» με… αποκαλυπτικούς διαλόγους μάλιστα, την ώρα που ο Βορίδης βρίσκεται στη Μολδαβία (σε επίσημη αποστολή της Βουλής) πάει πολύ και είναι εκ του πονηρού κύριε Τριανταφυλλόπουλε.
Τι γράφει το zougla.gr:
Άγρια επίθεση στο ΒορίδηΠρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2010, 17:28
Δ. Κ.
Δεν είχε που να κρυφτεί ο βουλευτής του ΛΑΟΣ, Μάκης Βορίδης, από τα βρισίδια που του έριξε ο συνάδελφός του Αστέριος Ροντούλης. Τον «στόλισε» σαν Χριστουγεννιάτικο δέντρο!
Μετά το σκληρό ροκ που παίχτηκε έξω από την αίθουσα της Ολομέλειας οι δύο βουλευτές έγιναν δύο ξένοι στο ίδιο κόμμα.
«Gamo την Πανα...χαϊκή σου» του είπε με οργίλο ύφος ο Αστέριος Ροντούλής με αποτέλεσμα ο Μάκης Βορίδης να γουρλώσει τα μάτια από την άγρια επίθεση που δέχτηκε.
«Gamo την Πανα...χαϊκή σου αν ξαναβγείς στα κανάλια και κάνεις δηλώσεις. Θα σε τσακίσω... », συνέχισε να του λέει σε έντονο τόνο ο Λαρισαίος βουλευτής .
Άχνα ο Βορίδης, αφού η συζήτηση αφορούσε ομάδα τρίτης και όχι ...Α' Εθνικής κατηγορίας.
Κοτ, κοτ, κοτ... Αλλού τα κακαρίσματα κι αλλού γεννούν οι κότες!
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=210285&cid=7

ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ
Εμείς επικοινωνήσαμε με τον Μάκη Βορίδη και μας είπε ότι βρίσκεται από την Πέμπτη στη Μολδαβία και επιστρέφει τη Δευτέρα. Ας μας πει λοιπόν ο… άλλος Μάκης (Τριανταφυλλόπουλος) πότε ακριβώς και που έπεσαν οι… Παναχαϊκές του Ροντούλη.
film bandalismoi
Και κάτι ακόμη που έχει τη σημασία του σε σχέση με όλα όσα ακούγονται το τελευταίο καιρό. Ερώτηση προς τον Υπουργό Εξωτερικών κ. Δ. Δρούτσα με θέμα «Εκτεταμένοι βανδαλισμοί στο Ελληνικό νεκροταφείο της Ίμβρου» κατέθεσε σήμερα ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης από κοινού με τον Γραμματέα της Κ.Ο. του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Μ. Βορίδη. Αυτά προς αποκατάσταση της δημοσιογραφικής… ζούγκλας!
Ε.Ω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου