"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Σε μία άδεια καρέκλα απονέμεται το Νόμπελ Ειρήνης

Στο Όσλο θα παραμείνει το βραβείο Νομπέλ Ειρήνης αν οι κινεζικές αρχές δεν επιτρέψουν στη σύζυγο του Λιού Σιαομπό να ταξιδέψει ώστε να το παραλάβει εκ μέρους του, δήλωσε Κινέζος αντιφρονών που ζει εξόριστος στις ΗΠΑ.

Τον Λιου Σιαομπό θα εκπροσωπήσει μία άδεια καρέκλα δήλωσε ο Γιανγκ Τζιανλί τονίζοντας ότι πρόκειται για συμβολική ενέργεια με σκοπό να υπενθυμίσει στον κόσμο ότι ο Λιου Σιαομπό βρίσκεται στη φυλακή καθώς και την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Κίνα.


Ο Λιού Σιαομπό θα είναι ο δεύτερος Νομπελίστας που δεν θα παραλάβει ο ίδιος το βραβείο του. Ο πρώτος ήταν ο αντιναζί αγωνιστής, Καρλ φον Οσιέτσκι, το 1936, που κρατούνταν από τους Ναζί σε στρατόπεδο συγκέντρωσης. Υπό περίεργες συνθήκες, ένας Γερμανός δικηγόρος έλαβε το χρηματικό ποσό που συνοδεύει το βραβείο.


Ο Γιανγκ, ο οποίος θα παρευρεθεί στην τελετή στο Οσλο, εξέφρασε την ελπίδα ότι η Λιου Σια σύζυγος του Νομπελίστα, θα μπορέσει τελικά να μεταβεί στη Νορβηγία για να παραλάβει το βραβείο στην τελετή απονομής που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Δεκεμβρίου.


"Αυτή είναι η επιθυμία του Λιου και γι΄αυτό δε θα εγκαταλείψουμε τις προσπάθειές μας προκειμένου να επιτύχουμε να επιτρέψουν οι κινεζικές αρχές στην κα Λιου να ταξιδέψει στη Νορβηγία", τόνισε ο Γιανγκ Τζιανλί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου