"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

ΗΠΑ: Με δικαστική διαταγή, έκλεισαν 82 ιστοσελίδες, που προωθούσαν προϊόντα μαϊμούδες, κινηματογραφικά και μουσικά έργα


ΗΠΑ: Με δικαστική διαταγή, έκλεισαν 82 ιστοσελίδες, που προωθούσαν προϊόντα μαϊμούδες, κινηματογραφικά και μουσικά έργα
  1. Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν σήμερα πως έκλεισαν 82 διαδικτυακούς τόπους που πρότειναν απομιμήσεις προϊόντων, που στην πλειονότητά τους κατασκευάζονταν στην Κίνα, καθώς και κινηματογραφικά έργα και πειρατικά μουσικά κομμάτια.
  2.     Η κατάσχεση των διαδικτυακών τόπων αυτών, κατόπιν δικαστικής διαταγής, αποτελεί τη δεύτερη φάση επιχείρησης που ξεκίνησε τον Ιούνιο με το κλείσιμο εννέα άλλων ισοτόπων που προσέφεραν πειρατικές ταινίες.
  3.     «Η πώληση απομιμήσεων αμερικανικών εταιρειών αποτελεί κλοπή της δημιουργικής εργασίας, κοστίζει στην οικονομία μας, στην αγορά εργασίας και στον κύκλο εργασιών και μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την υγεία και την ασφάλεια των αμερικανών καταναλωτών», τόνισε στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο διευθυντής της Υπηρεσίας Μετανάστευσης και Τελωνείων Τζον Μόρτον.
  4.     Οι διαδικτυακοί τόποι που έκλεισαν είχαν ονομασίες όπως handbagcom.com (γυναικείες τσάντες), mydreamwatches.com (ονειρεμένα ρολόγια), ή torrent-finder.com (για το παράνομο ‘κατέβασμα’ ταινιών και μουσικής) και προσέφεραν ένα ευρύ φάσμα από καταναλωτικά προϊόντα, από ρούχα, γυαλιά και αξεσουάρ έως παράνομα DVD και CD-Rom.
  5.     Ερωτηθείς για την πιθανότητα επανεμφάνισης αυτών των ιστοτόπων με διαφορετική ονομασία, ο Μόρτον τόνισε πως πιθανώς μπορεί να ξαναστηθούν «με ονόματα από διαφορετικές τοποθεσίες», αλλά αυτό «θα απαιτήσει χρόνο για να ξαναποκτήσουν την προηγούμενη κυκλοφορία τους».

    Προτού προσφύγουν στη βοήθεια της δικαιοσύνης, τα αμερικανικά τελωνεία είχαν παραγγείλει προϊόντα από τους ιστότοπους αυτούς για να διαπιστώσουν εάν όντως αυτά τα προϊόντα που πωλούσαν ήσαν απομιμήσεις, ή όχι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου