"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Ανέλαβαν την ευθύνη για τον εμπρησμό στο ξενοδοχείο Caravel

Η οργάνωση «Αντάρτικος Σχηματισμός Λάμπρος Φούντας», ανέλαβε την ευθύνη με προκήρυξη στο διαδύκτιο για τον εμπρησμό στο ξενοδοχείο Caravel.
Στόχος της εμπρηστικής επίθεσης που έγινε την περασμένη εβδομάδα, σύμφωνα με την προκήρυξη ήταν να προκαλέσουμε τρόμο στους ενοίκους του εν λόγω ξενοδοχείου, ανάμεσά τους και πολλοί βουλευτές, να πλήξουμε την εικόνα της χώρας και τη βαριά βιομηχανία της που λέγεται τουρισμός καταδεικνύοντας ταυτόχρονα ότι η Αθήνα δεν ήταν, δεν είναι και δεν θα είναι ασφαλής πόλη, ούτε πρόσφορο έδαφος για ''ασφαλείς επενδύσεις" με "υψηλή απόδοση".».
Διευκρινίζουν ότι ο μηχανισμός, ο οποίος ήταν παρόμοιος με αυτόν που είχε τοποθετηθεί στην HSBC στο Ψυχικό, στη πλαϊνή είσοδο του DIVANI CARAVEL, ήταν μικρής ισχύος ώστε να μην υπάρξουν τραυματισμοί από τη μεριά των εργαζομένων. Η περιοχή που κινήθηκαν, όπως αναφέρουν είναι μια περιοχή αυξημένης επιτήρησης και ελέγχου, αφού σε ακτίνα λίγων εκατοντάδων μέτρων βρίσκεται η έδρα των ΥΜΕΤ, η Τροχαία Καισαριανής, τα Α. Τ Καισαριανής και Παγκρατίου.
Καταλήγοντας δηλώνουν συμπαράσταση στους κρατούμενους και στους καταζητούμενους για συμμετοχή σε οργανώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου