"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Μολύνουν τους ποταμούς του Ρεθύμνου!

Ελαιοκομική περίοδος πλέον και για μία ακόμα φορά έρχεται στο προσκήνιο το πρόβλημα με τη μόλυνση διαφόρων περιοχών από κατσίγαρο, που κάποιοι ασυνείδητοι δεν διστάζουν να διοχετεύσουν στο περιβάλλον.


Χαρακτηριστική η περίπτωση που καταγγέλλεται τις τελευταίες ημέρες για τον Γεροπόταμο στο Πέραμα, τα νερά του οποίου είναι κατάμαυρα λόγω των υπολειμμάτων, που εκτιμάται ότι έχουν διοχετευθεί σε αυτόν. Μάλιστα, οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται σήμερα αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.


Το ζήτημα της μόλυνσης από τον κατσίγαρο εξακολουθεί να είναι ένα μεγάλο θέμα και φυσικά οφείλουν οι αρμόδιες υπηρεσίες και το τμήμα περιβάλλοντος της Διεύθυνσης Πολεοδομίας να επιληφθεί της κατάστασης, με τους σχετικούς ελέγχους.


Οι κάτοικοι του Περάματος, που αντικρίζουν τις τελευταίες ημέρες την κατάσταση στον Γεροπόταμο, δεν κρύβουν την αγανάκτησή τους, και ζητούν από τις υπηρεσίες να μην κωλυσιεργούν και να πάψουν να είναι «δυσκίνητες» στους ελέγχους τους.


Πηγή: www.goodnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου