"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

"Μεγάλος ασθενής" η Δικαιοσύνη


Ο πρόεδρος της Ενωσης Εισαγγελέων Ελλάδος Παναγιώτης Μπρακουμάτσος κατά τη σημερινή 26η τακτική συνέλευση της Ενωσης χαρακτήρισε μεγάλο ασθενή τη δικαιοσύνη ενώ ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ιωάννης Τέντες έκανε έκκληση σε αυτούς που, όπως είπε, έχουν το μαχαίρι και το πεπόνι, κυβέρνηση και νομοθετική εξουσία, να μην αφήσουν στην τύχη της τη δικαιοσύνη αλλιώς το σύστημα θα καταρρεύσει. Ο Ιωάννης Τέντες έκανε και αυτοκριτική λέγοντας ότι έχουν και οι δικαστές ευθύνες, ωστόσο ζήτησε να σταματήσουν οι ολέθριες επιθέσεις σε βάρος της δικαιοσύνης οι οποίες μάλιστα έχουν διεθνή αντίκτυπο με αρνητικά σχόλια περί ατιμωρησίας στο γερμανικό Τύπο.

Ο πρόεδρος του Αρείου Πάγου Γεώργιος Καλαμίδας προσδιόρισε το μεγάλο πρόβλημα της δικαιοσύνης για τους δικαστικούς, στον μεγάλο όγκο των υποθέσεων που εισέρχονται στα δικαστήρια και ειδικά σε αυτά της Αθήνας, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι από το ένα εκατομμύριο υποθέσεις που έχουν εισαχθεί κατά το τρέχον έτος στη δικαιοσύνη οι 300.000 είναι στην Εισαγγελία Αθηνών. Μάλιστα ανέφερε ότι οι υποθέσεις που εισάγονται σήμερα στο Τριμελές Εφετείο θα δικάζονται το 2015. Μια από τις προτάσεις που έγινε για την επιτάχυνση απονομής της δικαιοσύνης είναι η παράταση του ωραρίου λειτουργίας των δικαστηρίων κατά δύο ώρες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου