"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Ο Ομπάμα «πλήρωσε» με ράμματα την αγάπη του για το μπάσκετ

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ αποχωρεί χτυπημένος στα χείλη από το γήπεδο όπου έπαιζε μπάσκετ με φίλους του.
Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Μπαράκ Ομπάμα, τραυματίστηκε στα χείλη κατά τη διάρκεια ενός αγώνα μπάσκετ και χρειάστηκε να του κάνουν δώδεκα ράμματα.
Όπως ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος, ο Ομπάμα έπαιζε μπάσκετ με φίλους και μέλη της οικογένειάς του στο Φορτ Μακνίρ, μια στρατιωτική βάση στην Ουάσινγκτον.
«Αφού τον χτύπησε κατά λάθος ένας αντίπαλος παίκτης με τον αγκώνα στα χείλη (...) ο πρόεδρος έκανε 12 ράμματα σήμερα», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Ρόμπερτ Γκιμπς.
Τα ράμματα έγιναν από την Ιατρική Μονάδα του Λευκού Οίκου, αφού προηγουμένως χορηγήθηκε στον Αμερικανό πρόεδρο τοπική αναισθησία.
Λίγη ώρα αργότερα δημοσιογράφοι διέκριναν τον Ομπάμα σε ένα παράθυρο του Λευκού Οίκου να κρατάει στο στόμα του κάτι που έμοιαζε με κομπρέσα, την ίδια ώρα που υπάλληλοι μετέφεραν στον Λευκό Οίκο το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου