"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Ο Πατριάρχης για τους βανδαλισμούς

Την παρέμβαση του Πατριάρχη Βαρθολομαίου προκάλεσαν οι βανδαλισμοί που υπέστη το ελληνικό νεκροταφείο στην Ίμβρο. Κατά τη διάρκεια του εκκλησιάσματος στον Άγιο Δημήτριο της Ξηράς Κρήνης, όπου χοροστατούσε, ο Οικουμενικός Πατριάρχης εξέφρασε την ελπίδα ότι θα συλληφθούν οι «γνωστοί άγνωστοι» που προέβησαν σε αυτές τις απαράδεκτες ενέργειες βεβήλωσης ενός ιερού χώρου, όπως είναι το νεκροταφείο.
Να σημειωθεί ότι οι δράστες κατέστρεψαν 78 τάφους στο ελληνορθόδοξο κοιμητήριο της Παναγίας στην Ίμβρο. Το συμβάν έγινε την περασμένη Παρασκευή, όπου είναι ημέρα εθνικής εορτής στην Τουρκία, μιας και γιορτάζεται η επέτειος της ίδρυσης της Τουρκικής Δημοκρατίας το 1923, υπό τον Κεμάλ Ατατούρκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου