"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Ο... αθλητής αυτός ήταν... ντοπέ!

marathonΑμέσως μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου, δια των οποίων, υπενθυμίζω, με το σχέδιο «Καλιγούλας» - κατ’ επίφασιν «Καλλικράτης» - η μέχρι τώρα ΕΝΙΑΙΑ Ελλάς κατακερματίζεται σε 13 καντόνια, εκ των οποίων έκαστο θα γίνει εύκολο θήραμα στα νύχια όσων επιβουλεύονται την εθνική μας κυριαρχία, έρχεται και η περαιτέρω επιδρομή των δανειστών «μας» στα ήδη ισχνά και κατασπαραγμένα εισοδήματά μας.

Μισθωτοί και συνταξιούχοι ας ετοιμάζονται για την νεώτερη μείωσι των αποδοχών τους από την λαίλαπα των μέτρων που θα εξαπολύσει ο Γιώργος Π. (πρωθυπουργός, ατυχώς, της Ελλάδος) και το οικονομικό επιτελείο του, καθώς τα μέχρι τούδε τοιαύτα απεδείχθησαν ανεπαρκή για τους στόχους που έχουν θέσει οι κύριοι του ΔΝΤ και της ΕΚΤ.
Φυσικά και νέοι φόροι, έμμεσοι και άμεσοι, νέα «λουκέτα» σε κάθε μορφής επιχείρησι, συν νέες στρατιές ανέργων, συν τεράστια κοινωνική αναταραχή!…
Όλα τούτα εις δόξαν και τιμήν μιας αρλουμποειδούς πολιτικής εκ μέρους του νυν κυβερνήτου της άμοιρης αυτής χώρας, ο οποίος δρων ως ενεργούμενο των προαναφερθέντων βαμπίρ, φέρεται αποφασισμένος, να μας τιμωρήσει ακόμη περισσότερο εάν δεν υπερψηφίσουμε στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου τους υποψηφίους που στηρίζει το κόμμα του.
Εχει, πραγματικά, θυμώσει πολύ (ο Γιώργος Π.) για το προμηνυόμενο τεράστιο κύμα διαμαρτυρίας για την πολιτική που ακολουθεί και που ο λαός αγκομαχώντας θα… τολμήσει, δια της ψήφου του, να αμφισβητήσει.
Και για τον συγκεκριμένο λόγο, εκτιμάται ότι θα προχωρήσει σε  δύο συγκεκριμένες πράξεις. Η πρώτη θα είναι να προχωρήσει, χωρίς προσχήματα πλέον σε μέτρα που θα μας κάνει κυριολεκτικώς να αναστενάξουμε, η δεύτερη δε, θα είναι να προχωρήσει σε εθνικές εκλογές προκειμένου – αφού, βεβαίως, ηττηθεί – να φύγει νύχτα, υβρίζοντας τους… αγνώμονες και «διεφθαρμένους» Ελλήνες που τον κατεψήφισαν.
Λησμόνησα να αναφέρω ότι ένα ακόμη μέτρο στο οποίο ο άνθρωπος αυτός σκοπεύει να προχωρήσει, πριν μας  απαλλάξει από την παρουσία του, είναι κι αυτό της επιβολής της περιβόητης Κάρτας του Πολίτη, δια της οποίας το Κέντρο της Παγκοσμιοεβραιοποιήσεώς μας στις Βρυξέλλες, όχι μόνον θα μας ελέγχει, αλλά και στην σωματική και ψυχική υγεία μας θα επεμβαίνει όταν το καλούν… οι περιστάσεις.
Ομιλούμε, δηλαδή, για φρίκη. Ο,τι ήταν δυνατόν να πράξει εναντίον μας ο νυν Πρωθυπουργός (ατυχώς) της Ελλάδος το έπραξε και έπεται συνέχεια, όπως είπα προηγουμένως, μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές.
Και το θράσος, του ανθρώπου ήταν ποιο αγαπητοί μου; Να εμφανιστεί στον Μαραθώνιο προκειμένου να εκθειάσει την πολιτική του, υπό την μορφή του… Μαραθωνοδρόμου και του… αγωνιστού για τα οράματα της Φυλής. Σαν δεν ντρέπεται λιγάκι!!! Ακόμη και την ευγενή αυτή ιδέα θέλησε να καπηλευθεί, ο αθεόφοβος. Ας μην επαναπαύεται όμως. Ο κόσμος αντελήφθη ότι ο συγκεκριμένος «αθλητής» ήταν… ντοπέ! Στο μυαλό και στις πράξεις. Και πολύ σύντομα θα τον εκδιώξει.
Σωτήρης Ζαφειρακόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου