"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Δικαίωση για ενοίκιο

Ο Άρειος Πάγος δικαίωσε ενοικιάστρια η οποία είχε μισθώσει για επαγγελματική στέγη, ένα διαμέρισμα, στο οποίο ωστόσο εισήλθαν όμβρια ύδατα και προκλήθηκαν ζημιές ύψους 10.094.
Η ενοικιάστρια εκμίσθωσε το διαμέρισμα των 80 τ.μ στον 3ο όροφο πολυκατοικίας στην Αθήνα, τον Αύγουστο του 2004 για χρονική διάρκεια 6 ετών, προκειμένου να το λειτουργήσει ως τουριστικό γραφείο.
Τέσσερις μήνες αργότερα, λόγω έντονης βροχόπτωσης, το γραφείο πλημμύρισε με όμβρια ύδατα, ενώ καταστράφηκε σχεδόν όλος ο τεχνικός εξοπλισμός. Το τουριστικό γραφείο δεν μπορούσε να λειτουργήσει και κατά συνέπεια ακυρώθηκαν όλες οι προγραμματισμένες εκδρομές για τις εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Όπως διαπιστώθηκε τα νερά μπήκαν στο γραφείο από το διαμέρισμα του Δ' ορόφου του οποίου είχαν φράξει τα φρεάτια από σκουπίδια, ενώ παράλληλα η ρήση του δαπέδου ήταν λανθασμένη.
Η ενοικιάστρια με εξώδικό της προς την ιδιοκτήτρια ζητούσε την αποκατάσταση των ζημιών και αποζημίωση 10.094 ευρώ για τον τεχνικό εξοπλισμό, διαφορετικά θα προχωρούσε σε καταγγελία της σύμβασης μίσθωσης.
Ο Άρειος Πάγος έκρινε ότι η ιδιοκτήτρια δικαιούται την αποζημίωση και ότι είναι νόμιμη η καταγγελία της μίσθωσης που έκανε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου