"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Ετοιμάζουν αγωγές κατά πρώην υπουργών

Το ενδεχόμενο να κινηθούν δικαστικά εναντίον των πρώην υπουργών Οικονομικών Γιάννη Παπαθανασίου, Γιώργου Αλογοσκούφη, καθώς και του νυν υφυπουργού , Φίλιππου Σαχινίδη εξετάζουν οι ζημιωθέντες από την Ασπίς Πρόνοια.
Οι εκπρόσωπο του συλλόγου που συγκεντρώθηκαν σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας χαρακτήρισαν «κενό γράμμα» το νόμο που ψηφίστηκε πρόσφατα για το ζήτημα των εκατοντάδων χιλιάδων εγκλωβισμένων ασφαλισμένων των εταιρειών Ασπίς Πρόνοια και Commercial Value, ειδικά στην περίπτωση που δεν βρεθεί ανάδοχος ασφαλιστική εταιρεία.
Ο εκπρόσωπος των ζημιωθέντων από την Ασπίς Πρόνοια, Νίκος Κεχαγιάογλου έκανε λόγο για πλήρη απάθεια και αναισθησία όλων των αρμοδίων και επίσης έκανε λόγο για άθλια απόπειρα να φορτωθεί η ζημιά στους ασφαλισμένους. Ένα τέτοιο πρόβλημα όσο δεν λύνεται διογκώνεται, επισήμανε ο κ. Κεχαγιάογλου κάνοντας λόγο για εγκληματική ανεπάρκεια στον τομέα της εποπτείας του ασφαλιστικού συστήματος.
Εξάλλου, όπως αναφέρεται και σε ανακοίνωση του συλλόγου των ζημιωθέντων, ο συνεχόμενος εφησυχασμός της κυβέρνησης, η οποιαδήποτε απουσία πρωτοβουλίας που να προωθεί την επίλυση του τεράστιου αυτού προβλήματος, οδηγεί σε αναπόφευκτη προσφυγή σε κάθε νόμιμο μέσο διεκδίκησης των περιουσίων που διακυβεύονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου