"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Δραματικές εξελίξεις στην Ελλάδα με το ΔΝΤ

Πολύωρη έκτακτη συνάντηση έγινε μεταξύ των τριων "Πάπα" (Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου, Παπαδήμου) μετά τις έντονες συζητήσεις που είχαν οι Έλληνες υπουργοί με τους εκπροσώπους της Τρόικας,που ζητάνε κι άλλα εξοντωτικά μέτρα, κυρίως για τους εργαζόμενους στη ΔΕΚΟ και τον δημόσιο τομεά!
Στη δραματική συνάντηση μεταξύ των τριών ισχυρών ανδρών κυρίαρχο ρόλο έπαιξε και η επικείμενη είσοδος της Ιρλανδίας στο γνωστό σύστημα στήριξης ΔΝΤ και κομισιον - γεγονός επιβαρυντικό για την Ελλάδα.
Εξαιρετικά δύσκολες θα είναι οι επόμενες ημέρες καθώς οι εκπρόσωποι της Τρόικα έχουν φτάσει σε σημείο να "εκβιάζουν" την Ελλάδα και για την τρίτη δόση του δανείου, το οποίο είναι ύψους 15 δισ. και τα 9 δισ. πρέπει να δοθούν μεχρι τις 17 Δεκέμβρη για να πληρωθούν δώρα και συντάξεις σε ασφαλισμένους του δημοσίου και των άλλων ταμείων και το υπόλοιπο μέρος την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου.

2 σχόλια:

  1. "Oi εκπρόσωποι της Τρόικα έχουν φτάσει σε σημείο να "εκβιάζουν" την Ελλάδα και για την τρίτη δόση του δανείου, το οποίο είναι ύψους 15 δισ. και τα 9 δισ. πρέπει να δοθούν μεχρι τις 17 Δεκέμβρη"

    Θίγεις φλέγοντα θέματα και καλά κάνεις.

    Αλλά τι πάει να πει ότι "ο δανειστής εκβιάζει".

    Ποιός δανειστής δεν θέλει να διασφαλίσει ότι θα πάρει πίσω τα χρήματα και τους τόκους?

    Εσύ δηλαδή θα έβαζες στα λεφτά σου σε μια τράπεζα που απειλείται με λουκέτο???

    Το ΔΝΤ ένα ταμείο είναι. Δίνει λεφτά υπό προϋποθέσεις. Δεν τις δέχεσαι? Τρέχα να βρείς αλλού χρήμα.

    Όλη η ευθύνη βαρύνει τον δανειζόμενο (εμάς δηλαδή). Ας είχαμε το μυαλό να είχαμε νοικοκυρέψει την χώρα μας και να μην ζητιανεύουμε τώρα δανεικά.

    Αλλά όταν αδιαφορούμε για επιστήμη, τεχνολογία, τουρισμό και περιμένουμε να μας σώσουν τα πολιτιστικά, η γεωργία και η απαρχαιωμένη βιομηχανία τι περιμένεις???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ IonnKorr !!
    OΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΣΟΙ ΚΟΥΜΑΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΟΙΚΑ...
    ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΑΘΟ ΚΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΕΡΓΟ..ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΑΝΕΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ Η ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΤΡΟΙΚΑ.
    ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ,Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΑΡΠΑΞΑΝ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑΣΑΝ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ,ΑΡΑ Η ΤΡΟΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΕΝΑ,ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΑ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΣΑ ΝΑ ΜΗ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΛΕΜΕ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΜΙΣΘΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΧΩΡΑ!
    ΚΑΤΩ Η ΤΡΟΙΚΑ!
    ΠΤΩΧΕΥΣΗ ! ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΤΩΧΕΥΣΗ!
    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή