"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

“Παρακαλούμε μην ταΐζετε τα ζώα – ταΐστε τον εαυτό σας με αυτά!”

«Μην ταΐζετε τα ζώα» αναγράφει μια ταμπέλα στο ζωολογικό κήπο του Πεκίνου, αλλά λίγο παρακάτω οι επισκέπτες παροτρύνονται να δοκιμάσουν τις θεσπέσιες λιχουδιές του εστιατορίου στον ίδιο χώρο. Ποιο είναι όμως το μενού; Οτιδήποτε βλέπουν στον ζωολογικό κήπο μπορούν να το γευτούν στο πιάτο τους μέσα σε λίγη ώρα.
Λίγο μετά την παρατήρηση των ζώων μέσα στα κλουβιά τους, οι επισκέπτες μπορούν να δειπνήσουν, τρώγοντας κάποιο από τα ζώα του πάρκου, όπως το πόδι ενός ιπποπόταμου, την ουρά ενός καγκουρό, το πέος ελαφιού ή ένα μπολ από σούπα μυρμηγκιών.
Μετά την διαμαρτυρία του κόσμου, οι ιδιοκτήτες του εστιατορίου «Bin Feng Tang» δήλωσαν πως το κρέας του εστιατορίου προέρχεται από εξωτικά ζώα εκτροφείου και πως η πώλησή τους γίνεται επί χρόνια με την σύμφωνη γνώμη των αρχών.
Εξαιτίας της αρνητικής κάλυψης που έλαβε το θέμα, το προσωπικό του εστιατορίου είπε πως θα αναθεωρήσει το μενού, το οποίο περιελάμβανε μεταξύ άλλων σκορπιούς, παγώνια, αβγά στρουθοκαμήλων, σούπα από πτερύγια καρχαρία κλπ. Όσο για τις τιμές, αυτές κυμαίνονταν από 10 έως και εκατό δολάρια το πιάτο!
Πήγη: pyles.tv
 Υ.Γ. ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΙ Η ΚΙΝΑ!
ΕΚΕΙ ΤΡΩΝΕ ΕΜΒΡΙΑ, ΦΙΔΙΑ, ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!
ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΤΡΩΝΕ ΕΚΕΙ;
ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΡΩΝΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΦΗΜΗΖΟΥΝΕ ΣΑΝ ΤΟ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ ΚΡΕΑΣ....!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου