"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Χάθηκε ψάχνοντας την Κιβωτό του Νώε

Ένας Βρετανός, ο Donald Mackenzie, εξαφανίστηκε σε ερευνητική αποστολή στο όρος Αραράτ στην Τουρκία.
Ο 47χρονος άνδρας εδώ και χρόνια ψάχνει παθιασμένα την Κιβωτό του Νώε, που σύμφωνα με την Βίβλο στάθηκε στην κορυφή του όρους Αραράτ, μετά τον κατακλυσμό.
Γι’ αυτό κάθε χρόνο ο Mackenzie επέστρεφε για να συνεχίσει την αναζήτησή του από εκεί που είχε σταματήσει την προηγούμενη χρονιά.

Ειδικά φέτος, ξεκίνησε ιδιαίτερα ενθουσιασμένος το ταξίδι του, αφού ένα γκρουπ Κινέζων ισχυρίστηκε ότι ανακάλυψε απομεινάρια της Κιβωτού, σε απόσταση μόλις 50 μέτρων από το σημείο που είχε αφήσει την περσινή του αναζήτηση.
Η μητέρα του ιδιαίτερα ανήσυχη, καθώς ο γιος της δεν έχει δώσει σημεία ζωής από τα τέλη Σεπτέμβρη, επικοινώνησε με την Ιντερπόλ που ξεκίνησε έρευνες για την εξαφάνισή του.
Η Margaret Mackenzie περιγράφει τον γιο της σαν έναν ατρόμητο και πολυμήχανο άνθρωπο και γι' αυτό ελπίζει ότι θα βρεθεί σώος ο Donald.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου