"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Πένθος στη Νέα Ζηλανδία για τους 29 ανθρακωρύχους Καμία ελπίδα για επιζώντες στο ανθρακωρυχείο μετά από νέα έκρηξη

Μετά και την δεύτερη έκρηξη που σημειώθηκε στο ανθρακωρυχείο Πάικ Ρίβερ πιστεύεται ότι και οι 29 ανθρακωρύχοι που είχαν παγιδευτεί στο υπέδαφος σε ορυχείο στη Νέα Ζηλανδία πριν πέντε ημέρες είναι νεκροί, ανακοίνωσε νωρίτερα σήμερα η αστυνομία.

«Η χώρα είναι σε πένθος. Είναι μια εθνική τραγωδία», δήλωσε ο πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας Τζον Κέι σε συνέντευξη Τύπου, καθώς η δεύτερη έκρηξη που σημειώθηκε ήταν πάρα πολύ ισχυρή.

«Πρέπει δυστυχώς να ανακοινώσω στους Νεοζηλανδούς ότι σημειώθηκε μια πολύ ισχυρή έκρηξη σήμερα, γύρω στις  03:37' ώρα Ελλάδος στο υπέδαφος και ότι εξαιτίας της έκρηξης αυτής, κανείς δεν επέζησε», δήλωσε ο Γκάρι Νόουλς, ο διοικητής της αστυνομίας και συντονιστής των επιχειρήσεων διάσωσης. «Όλοι χάθηκαν», πρόσθεσε.

Οι οικογένειες των ανθρακωρύχων με δάκρυα στα μάτια έφυγαν από τη συνάντηση που είχαν με τους αξιωματούχους, οι οποίοι τούς ανήγγειλαν την είδηση.

Τα θύματα, ηλικίας 17 έως 62 ετών, ήταν 24 Νεοζηλανδοί, δύο Αυστραλοί, δύο Βρετανοί και ένας Νοτιοαφρικανός. Μετά την έκρηξη της περασμένης Παρασκευής που σημειώθηκε στο ορυχείο, δύο εργάτες ελαφρά τραυματισμένοι είχαν καταφέρει να βγουν στην επιφάνεια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου