"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Η Citibank κλείνει 31 καταστήματα στην Ελλάδα Βάζει λουκέτο λόγω κρίσης

Λουκέτο σε 31 από τα 72 καταστήµατα που διατηρεί στην Ελλάδα, βάζει η Citibank, στο τέλος Νοεµβρίου, απόφαση που συνεπάγεται την απώλεια 190 θέσεων εργασίας.

Οι εργαζόµενοι ενηµερώθηκαν την Τετάρτη από εκπροσώπους της διοίκησης της τράπεζας ότι έως τις 30 Νοεµβρίου θα κλείσουν 31 καταστήµατα, εκ των οποίων 28 στην Αττική, 2 στη Θεσσαλονίκη και 1 στα Γιάννενα.

Εκπρόσωποι των εργαζοµένων λένε πως στους υπαλλήλους που απασχολούνται στα συγκεκριµένα καταστήµατα (140 στοδίκτυο καταστηµάτων και οι υπόλοιποι στα κεντρικά) δόθηκε περιθώριο έως το τέλος ?εκεµβρίου να υπαχθούν σε ένα από τα δύο προγράµµατα εθελουσίας εξόδου που έχει θέσει σε ισχύ η τράπεζα, µε εναλλακτική την απόλυση µετά την κατάργηση των θέσεων εργασίας.

«Ενηµερωθήκαµε ότι την άλλη εβδοµάδα κλείνουν 31 καταστήµατα. ?εν θα δεχθούµε οι συνάδελφοι των καταστηµάτων που κλείνουν να πάνε σπίτι τους ή να δεχθούν έως τις 31 ?εκεµβρίου τις προτάσεις εθελουσίας εξόδου. Το θεωρούµε ωµό εκβιασµό», λέει στα «Νέα» ο πρόεδρος του συλλόγου των εργαζοµένων, Π.Πατσάκης, που υποστηρίζει ότι το πρόγραµµα εθελουσίας εξόδου θα πρέπει να είναι πραγµατικά σε εθελοντική βάση.

Τα δύο προγράµµατα είναι προσαρµοσµένα σε νέους εργαζόµενους και εργαζόµενους κοντά στη σύνταξη και προβλέπουν αποζηµίωση αποχώρησης από 30.000 ευρώ και πάνω, ανάλογα µε τα χρόνια προϋπηρεσίας και τις αποδοχές του εργαζοµένου.

Να σηµειωθεί ότι και πέρυσι η Citibank είχε προχωρήσει σε κλείσιµο 13 καταστηµάτων, σε µια προσπάθεια µείωσης των λειτουργικών της εξόδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου