"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Έχει να δει τη μητέρα του 10 χρόνια

Άδεια εισόδου χορήγησε η στρατιωτική χούντα της Μιανμάρου στο νεότερο γιο της διάσημης ηγέτιδας της αντιπολίτευσης, Αούνγκ Σαν Σου Κι, ώστε να μπορέσει να ξαναδεί τη μητέρα του για πρώτη φορά εδώ και δέκα χρόνια, δήλωσε σήμερα ο δικηγόρος του.
Η νομπελίστρια της Ειρήνης απελευθερώθηκε στις 13 Νοεμβρίου έπειτα από περισσότερα από επτά χρόνια που βρισκόταν υπό κατ' οίκον κράτηση. Ο Κιμ Έιρις, 33 χρόνων, ο οποίος ζει στο Λονδίνο, βρισκόταν στην Μπανγκόκ εδώ και πολλές ημέρες με την ελπίδα να μπορέσει να επιστρέψει στην Ρανγκούν και να συναντηθεί ξανά με τη μητέρα του.
"Πήρε τη βίζα του και προσπαθεί να έρθει" μόλις αυτό καταστεί δυνατό, δήλωσε ο δικηγόρος Νιάν Ουίν, ο οποίος διευκρίνισε ότι η 65χρονη Σου Κι θα πάει να τον συναντήσει στο αεροδρόμιο.
Κόρη του στρατηγού Αούνγκ Σαν, ήρωα της ανεξαρτησίας της Βιρμανίας, η Αούνγκ Σαν Σου Κι θυσίασε την οικογενειακή ζωή της στον πολιτικό αγώνα της.
Απέκτησε δύο παιδιά, τον Κιμ και τον Αλεξάντερ, από το γάμο της το 1972 με έναν βρετανό πανεπιστημιακό, τον Μάικλ Έιρις. Επέστρεψε στη Βιρμανία το 1988 για να βρεθεί κοντά στην άρρωστη μητέρα της και δεν έφυγε ξανά.
Παρέμεινε εκεί το 1999, όταν ο σύζυγός της πέθανε στη Βρετανία από καρκίνο, φοβούμενη πως, αν έφευγε, δεν θα μπορούσε να επιστρέψει στην πατρίδα της. Δεν έχει δει ποτέ τα εγγόνια της.
Ο Κιμ και ο Αλεξάντερ είχαν παραλάβει εξ ονόματός της το Νόμπελ Ειρήνης που της απονεμήθηκε το 1991, όμως έκτοτε έχουν παραμείνει πολύ διακριτικοί.
Στη διάρκεια της κράτησής της, η αντιπολιτευόμενη ηγέτιδα δεν είχε ούτε Ίντερνετ, ούτε τηλέφωνο και οι επαφές της με το εξωτερικό ήταν πολύ περιορισμένες. Μίλησε με τον Κιμ στο τηλέφωνο το βράδυ που απελευθερώθηκε, σύμφωνα με την πρεσβεία της Βρετανίας.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου