"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη, 5 Μαΐου 2011

Μπαχρέιν: στο στρατοδικείο 47 γιατροί που βοήθησαν διαδηλωτές

Bahrain photo
 
Σε στρατοδικείο παραπέμπονται 47 γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό ενός από τα μεγαλύτερα ιδρύματα στο Μπαχρέιν κατηγορούμενοι από τις αρχές ότι βοήθησαν το σιιτικό κίνημα που προέβη σε σειρά διαδηλώσεων τους τελευταίους μήνες.
Σύμφωνα με το επίσημο ανακοινωθέν, οι 47 εργαζόμενοι στο Σαλμανίγια κατηγορούνται μεταξύ άλλων για υποκίνηση βίαιης ανατροπής του καθεστώτος, για άρνηση παροχής βοήθειας σε σουνίτες που διέτρεχαν κίνδυνο, για διασπάθιση κεφαλαίων, για παράνομη οπλοκατοχή και για άρνηση τέλεσης των καθηκόντων τους.
Οι αρχές του Μπαχρέιν υποστηρίζουν ότι το ιατρικό κέντρο Σαλμανίγια «χρησιμοποιήθηκε για τις δραστηριότητες δολιοφθορέων που επιζητούσαν να προκαλέσουν χάος... να προκαλέσουν στάση στο βασίλειο». Λειτούργησε, κατά την επίσημη εκδοχή, ως «κέντρο συντονισμού από τους διαδηλωτές και στέγαζε πολιτικές και σεκταριστικές δραστηριότητες» στη διάρκεια των ταραχών, που προκάλεσαν τον θάνατο 24 ανθρώπων, τέσσερις εκ των οποίων ήταν αστυνομικοί. 
Πηγές: «The Times», ΑΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου