"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη, 5 Μαΐου 2011

Πρώτα εντάλματα σύλληψης, από τη Χάγη, ανθρώπων του Καντάφι


nato-flags

Ενώ ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Αντερς Φογκ Ράσμουσεν υποστήριξε τη χρηματοδότηση του Μεταβατικού Εθνικού Συμβουλίου που εκπροσωπεί τους Λίβυους εξεγερμένους, ο Λουίς Μορένο Οκάμπο, επικεφαλής του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου, προανήγγειλε την έκδοση ενταλμάτων σύλληψης για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας εναντίον ανθρώπων του στενού κύκλου εξουσίας του συνταγματάρχη Μουαμάρ Καντάφι.
Αξιο μνείας, ότι η δημόσια τοποθέτηση Ράσμουσεν υπέρ της διεθνούς χρηματοδότησης των εξεγερμένων διατυπώθηκε την παραμονή της σημερινής συνόδου της Ομάδας Επαφής για τη Λιβύη στη Ρώμη, στην ατζέντα συζητήσεων της οποίας το συγκεκριμένο θέμα βρίσκεται πάνω πάνω. Την ίδια στιγμή, ο Ράσμουσεν δήλωνε αδυναμία εκτίμησης ως προς τη φθορά στην πολεμική μηχανή του Καντάφι που έχουν επιφέρει οι ΝΑΤΟϊκές επιχειρήσεις, περιοριζόμενος να πει ότι «η φύση της σύγκρουσης έχει αλλάξει σε ένα μήνα», λόγω της προοδευτικής καθημερινής υποβάθμισης των στρατιωτικών πόρων των καθεστωτικών.
Αντιστοίχως, ο Οκάμπο μίλησε για εντάλματα, μια ημέρα πριν ενημερώσει επισήμως το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ για τις έρευνες για τη διάπραξη εγκλημάτων κατά των πολιτών από τις ένοπλες δυνάμεις που πρόσκεινται στον Καντάφι. Σε σχετική συνέντευξη Τύπου επιβεβαίωσε την ύπαρξη τουλάχιστον 700 Λίβυων, κυρίως πολιτών, νεκρών μόνο το Φεβρουάριο, και συστηματική καταγραφή μαρτυριών για βασανιστήρια, εκτελέσεις, μαζικές συλλήψεις, βιασμούς και εξαφανίσεις. Ερευνήθηκαν επίσης μαζικά λιντσαρίσματα από όχλο στη Βεγγάζη Αφρικανών που θεωρήθηκαν καθεστωτικοί μισθοφόροι.
Στην Τρίπολη, ανακοίνωση της κρατικής τηλεόρασης επιβεβαίωσε χθες την επιτυχή στοχοποίηση στρατιωτικών υποδομών στην Αλ Χέιρα, δυτικά της Τρίπολης, από τα συμμαχικά αεροσκάφη. Εκφωνήθηκε δε κατηγορία κατά των «πρακτόρων των σεΐχηδων του Κατάρ και των Εμιράτων» που «πληρώνουν για κάθε βόμβα που ρίχνουν οι σταυροφόροι και κάθε πύραυλος στοιχίζει 2 εκατομμύρια δολάρια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου