"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Διαρροή ραδιενέργειας σε πυρηνικό παγοθραυστικό της Ρωσίας

Διαρροή ραδιενέργειας παρατηρήθηκε σήμερα σε ένα ρωσικό παγοθραυστικό πλοίο με πυρηνικό προωθητικό σύστημα, αναγκάζοντάς το να επιστρέψει στη βάση του, στο Μπάρεντς στον Αρκτικό Ωκεανό, όπως μετέδωσε η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πυρηνικού Στόλου της Ρωσίας (Rosatomflot).
"Παρατηρήθηκε μία μικρή αύξηση των ποσοστών ραδιενέργειας στην ατμόσφαιρα στο σύστημα εξαερισμού στην αίθουσα του αντιδραστήρα. Η πιο πιθανή αιτία (της διαρροής) είναι η απώλεια στεγανότητητας στα συστήματα του πρώτου κελύφους του αντιδραστήρα", διευκρίνισε η Rosatomflot σε ανακοίνωσή της.

Το συμβάν σημειώθηκε την ώρα που το πλοίο έφευγε από τον κόλπο του Γενισέι. Τώρα το παγοθραυστικό Τaimyr επιστρέφει στο λιμάνι βάσης του στο Μούρμανσκ στη θάλασσα του Μπάρεντς.


"Αν η κατάσταση χειροτερέψει, το σύστημα του αντιδραστήρα θα σταματήσει και θα ξεκινήσει η διαδικασία ψύξης", πρόσθεσε η Rosatomflot.


Στη διεθνή κλίμακα των πυρηνικών συμβάντων (INES) το επεισόδιο είναι στη διαβάθμιση "μηδέν" ή "εκτός κλίμακας", σύμφωνα με την ανακοίνωση της υπηρεσίας, η οποία δεν διευκρινίζει τον αριθμό των ανθρώπων που επέβαιναν στο πλοίο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου