"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Εργαζόμενοι επέστρεψαν στον πυρηνικό σταθμό της Φουκουσίμα

Η πυρηνική υπηρεσία της Ιαπωνίας ανακοίνωσε σήμερα ότι για πρώτη φορά από τον σεισμό των 9 Ρίχτερ της 11ης Μαρτίου που προκάλεσε σοβαρές ζημιές και διαρροή ραδιενέργειας στον πυρηνικό σταθμό της Φουκουσίμα, εργάτες εισήλθαν, για πρώτη φορά, στον αντιδραστήρα 1 του πυρηνικού σταθμού.
Επίσης σύμφωνα με τη διαχειρίστρια εταιρεία Tepco, δυο εργάτες, εφοδιασμένοι με ειδικές στολές και φιάλες οξυγόνου εισήλθαν στο κτίριο, στο πλαίσιο επιχείρησης που στόχο έχει τη δημιουργία ενός συστήματος εξαερισμού για να μειωθούν τα επίπεδα της ραδιενέργειας.
Συγκεκριμένα οι τεχνικοί που εισήλθαν στον αντιδραστήρα, εφοδιασμένοι με ειδικές στολές και φιάλες οξυγόνου, θα τοποθετήσουν έξι συστήματα εξαερισμού προκειμένου να καθαρίσουν την ατμόσφαιρα μέσα στο κτίριο, πριν ξεκινήσουν οι εργασίες αποκατάστασης τω συστημάτων ψύξεως των αντιδραστήρων.
Όπως έγινε γνωστό πρόκειται για 12 τεχνικούς οι οποίοι θα εργάζονται  ανα τέσσερις με βάρδιες των 10 λεπτών.
Η εταιρεία εκτιμά ότι θα χρειαστούν τρεις μήνες για ν΄αρχίσουν να μειώνονται τα επίπεδα της ραδιενέργειας και εννέα μήνες για να ψύξουν τους αντιδραστήρες.
Σημειώνεται ότι από το σεισμό και το τσουνάμι της 11ης Μαρτίου περίπου 14.000 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και περισσότεροι από 13.000 θεωρούνται αγνοούμενοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου