"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Κατάψυξη νεκρών, περιμένοντας την ανάσταση!

O Έτινγκερ είναι ο «πατέρας» της κρυογονικής. Κύριος εμπνευστής και πρωτεργάτης της ιδέας ότι οι νεκροί πρέπει να καταψύχονται. Έπειτα από δεκαετίες ή αιώνες- ο Έτινγκερ πιστεύει ότι οι επιστήμονες θα βρουν τον τρόπο να τους επαναφέρουν στη ζωή, όταν πλέον θα έχουν ανακαλυφθεί αντίδοτα για τη γήρανση και τις ασθένειες που τους σκότωσαν.
Ο Ρόμπερτ Έτινγκερ έχει ήδη επιλέξει το φέρετρό του. Όταν πεθάνει θα στραγγίξουν το αίμα από τις φλέβες του και θα βυθίσουν το κορμί του σε μια κυλινδρική δεξαμενή με υγρό άζωτο. Σε αυτόν τον παγωμένο τάφο θα περιμένει την… ανάστασή του. Πίστη, ψευδαίσθηση ή τζόγος;
Εταιρεία κατάψυξης νεκρών εγκεφάλων!
Αυτό είναι το ερώτημα που τίθεται τις τελευταίες ημέρες και για μία ρωσική εταιρεία που λέει ότι μπορεί να πετύχει την αιώνια ζωή, καταψύχοντας τον εγκέφαλο. Εντυπωσιακότερο όλων είναι ότι έχει ήδη πελάτες, οι οποίοι πληρώνουν αδρά για να διατηρηθεί το μυαλό τους ή και το σώμα τους.
Ένας από τους πελάτες της, ο Ινοκέντι Οσαντσί, 35 ετών, τραπεζικός, δηλώνει ότι δεν θέλει να πεθάνει ποτέ και είναι έτοιμος να πληρώσει μια μικρή περιουσία για να διατηρηθεί ο εγκέφαλός του.
KrioRus: οικονομική &... ελπιδοφόρα λύση!
Η εταιρεία λέγεται KrioRus και ειδικεύεται στην κρυογονική. Ο Οσαντσί θεωρεί ότι η εταιρεία μπορεί να διατηρήσει τον εγκέφαλό του ζωντανό μετά το θάνατό του και να τον μεταμοσχεύσει σε άλλο σώμα. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί περίπτωση μεταμόσχευσης εγκεφάλου.
Ο Οσαντσί και άλλοι πελάτες της εταιρείας θεωρούν ότι ο ανθρώπινος εγκέφαλος λειτουργεί σαν σκληρός δίσκος ηλεκτρονικού υπολογιστή και το περιεχόμενό του μπορεί να καταψυχθεί και να διατηρηθεί για μελλοντική χρήση.
«Λέμε στους πελάτες μας ότι είναι πιο φτηνό, πιο σίγουρο και μάλλον πιο καλά να παγώσουν μόνο τον εγκέφαλο», δηλώνει ο Ντανίλα Μεντβέντεφ, μάνατζερ της KrioRus. Το πάγωμα του εγκεφάλου κοστίζει 10.000 δολάρια, ενώ του σώματος φτάνει τα 30.000 δολάρια.
"Προσοχή, απάτη!", λένε οι επιστήμονες!
Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2005 και έχει φτιάξει ειδικές εγκαταστάσεις για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των 30 πελατών της, οι οποίοι έχουν ήδη υπογράψει συμβόλαιο μαζί της, όπως ο Οσαντσί.
Οι επιστήμονες είναι πολύ επιφυλακτικοί και κάνουν λόγο για απάτη, μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο. «Δεν δίνουμε εγγυήσεις. Απλώς λέμε στους πελάτες ότι είναι βλακεία να μη δοκιμάσουν», απαντά ο Μεντβέντεφ."
Κι αν οι ρώσοι χαρακτηρίζονται "απατεώνες", δεν συμβαίνει σίγουρα το ίδιο με τον Έτινκερ. Ο Ετινγκερ έγινε γνωστός παγκοσμίως στη δεκαετία του ΄60 όταν δημοσίευσε τη θεωρία του στο βιβλίο «Τhe Ρrospect of Ιmmortality» («Η προοπτική της αθανασίας»).
Η πιο συνηθισμένη κριτική που του ασκείται, είναι ότι προσφέρει ψεύτικες ελπίδες. «Δεν υπόσχομαι όμως την απόλυτη επιτυχία. Πιστεύω ότι κάποτε η επιστήμη θα βρει τη λύση, αλλά δεν δίνω πιθανότητες», λέει ο ίδιος.
Στο βίντεο που ακολουθεί ξεναγηθείτε σε ένα Ινστιτούτο Κρυογονικής!
Πηγή www.pyles.tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου