"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Ο Πρόεδρος του Πακιστάν έδωσε Χάρη στην χριστιανή που καταδικάστηκε σε θάνατο για βλασφημία

Ο Πακιστανός Πρόεδρος Ασίφ Αλί Ζαρντάρι, έδωσε τη Δευτέρα χάρη στην Asia Bibi, την πρώτη γυναίκα που καταδικάστηκε σε θάνατο για βλασφημία.
Η Bibi, η οποία ήταν φυλακισμένη εδώ και ενάμιση χρόνο χωρίς να της έχει επιτραπεί να δώσει την κατάθεσή της στο δικαστήριο, αφέθηκε ελεύθερη λίγο μετά την προεδρική χάρη.
"Αυτή είναι η μόνη αποδεκτή έκβαση αυτού που ήταν μία παρωδία της δικαιοσύνης από την αρχή», δήλωσε ο Nasir Saeed, συντονιστής του ‘Center for Legal Aid, Assistance and Settlement (CLAAS). «Η Bibi δεν έπρεπε ποτέ να έχει κατηγορηθεί για βλασφημία, πόσο μάλλον να κριθεί ένοχη και να καταδικαστεί σε θάνατο."
Ο Saeed πρόσθεσε: «Η δοκιμασία που αντιμετώπισε η ίδια και η οικογένειά της είναι αδιανόητη για τους περισσότερους ανθρώπους που ζουν έξω από το Πακιστάν, οι οποίοι σε μεγάλο βαθμό αγνοούν την κακοποίηση και τις διακρίσεις που αντιμετωπίζει η μικροσκοπική χριστιανική μειονότητα εκεί."
Η Bibi είχε κάνει αίτηση χάριτος το Σάββατο προς τον πρόεδρο. Το αίτημα της 45χρονης μητέρας πέντε παιδιών (εκ των οποίων τα δύο είναι βιολογικά, τα άλλα υιοθετημένα) παραδόθηκε στον Ζαρντάρι από τον κυβερνήτη του Punjab, Salman Taseer.
"Έχω μικρά παιδιά," παρακάλεσε η Bibi τους δημοσιογράφους το Σάββατο από τις φυλακές της στην επαρχία Πουντζάμπ. "Για όνομα του Θεού, σας παρακαλώ αφήστε με ελεύθερη».
Η ιστορία που έγινε γνωστή διεθνώς, ξεκίνησε με κάποιες μουσουλμάνες γυναίκες στο χωριό της Bibi που την κατηγόρησαν για βλασφημία κατά του Προφήτη Μωάμεθ. Η Bibi και η οικογένειά της, όμως, είπαν ότι δεν έκανε τέτοιο πράγμα. Αντίθετα, είπε, κατηγορηθεί ψευδώς ως εκδίκηση για μια ασήμαντη διαφωνία που είχε με τους συναδέλφους τους εργαζόμενους στον αγρό.
Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο κάποιες γυναίκες της ζήτησαν να φέρει λίγο πόσιμο νερό και μετά αρνήθηκαν να το πιουν, πυροδοτώντας μια σειρά από σχόλια και προκαταλήψεις, όπως ότι το νερό που μαζεύτηκε από μια χριστιανική, ήταν "ακάθαρτο". ΟΛΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΔΩ
Η 18-χρονών κόρη της, Sidra, είπε ότι παρακολούθησε τη μητέρα της που την έσυραν σε ένα τζαμί, και την ανάγκαζαν να ασπαστεί το Ισλάμ και όταν αυτή αρνήθηκε την ξυλοκόπησαν.
Η οικογένεια Bibi ήταν μόνο μία από τις δύο χριστιανικές οικογένειες στο χωριό, δήλωσε ο σύζυγός της Ashiq Masih, στο Associated Press. Αλλά η άλλη χριστιανική οικογένεια απομακρύνθηκε μετά την σύλληψη της Bibi. Ο Masih είπε ότι ανησυχεί για την ασφάλεια της οικογένειάς του στο χωριό.
"Ο νόμος περί βλασφημίας είναι ένα χαστούκι στο πρόσωπο της δημοκρατίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και το μόνο που κάνει είναι να ενισχύει την έννοια ότι οι Χριστιανοί και οι άλλες θρησκευτικές μειονότητες στη χώρα είναι κατά κάποιο τρόπο κατώτεροι και λιγότερο άνθρωποι", δήλωσε ο Saeed του CLAAS.
"Είμαστε ανακουφισμένος και χαρούμενοι για απελευθέρωση της Bibi, αλλά εφ 'όσον ο νόμος περί βλασφημίας παραμείνει στη θέση του κανένας δεν μπορεί να πει πότε κάποιος άλλος αθώος χριστιανός θα έχει να αντιμετωπίσει την εκτέλεση για κάτι που δεν είπε."
Οι Χριστιανοί αποτελούν λιγότερο από το πέντε τοις εκατό του πληθυσμού του Πακιστάν.
ΠηγήΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ /

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου