"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Σπρώχνουν την Ελλάδα και τους Ελληνες σε μεγάλες και τραγικές καταστάσεις


ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ «ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ» ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ;
10fpΑπό την στιγμή που ο Γιώργος Π., πρωθυπουργός (ατυχώς) της Ελλάδος αποφάσισε να μας εισαγάγει στην Κόλασι – παρντόν, στο ΔΝΤ, ήθελα να πω -, ενώ υπήρχαν άλλες λύσεις.
Eπί των οποίων έχω επανειλημμένως αναφερθεί (κι αν δεν αρέσουν οι δικές μου, είχε την δυνατότητα να ακολουθήσει αυτές που πρότειναν η κ. Παπαρήγα ή και ο κ. Τσίπρας), ένα ήταν βέβαιο. Εκ των προτέρων μάλιστα!..
Ότι θα φθάναμε στο σημείο της παταγώδους αποτυχίας, ήτοι: Ότι με το κλείσιμο του οικονομικού έτους 2010 ο πληθωρισμός θα «έτρεχε» με την ιλιγγιώδη ταχύτητα του 5,2% (ενώ στην Ευρωζώνη κινείται γύρω στο 1,8%), ότι ο προϋπολογισμός του 2011 θα παρουσιάσει «τρύπα» (που πρέπει οπωσδήποτε να καλυφθεί) ύψους 14,3 δισεκατομμυρίων ευρώ, ότι η ανάπτυξις θα απομείνει ως ένα άπιαστο όνειρο, ότι η ανεργία θα καλπάσει σε ποσοστό πλέον του  14% και μια άλλη σειρά «λεπτομερειών» που κάλλιστα μπορείτε να διαβάσετε και να ακούσετε καθημερινώς από όποιον οικονομικό αναλυτή έχει το θάρρος να πει την αλήθεια.
Αυτό που θα προσθέσει ο γράφων είναι ότι πρέπει να ετοιμασθούμε όχι μόνον για την πιο άγρια επιδρομή στο (όποιο) εισόδημά μας – πολύ περισσότερο αφού προμηνύονται και νέες επιδρομές σε αυτό κατά τα αμέσως επόμενα έτη, αλλά και τέτοια κοινωνική αναταραχή που θα χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί την μάνα.
Διότι μπορεί ο Ελληνικός Λαός, μάλλον σαστισμένος από τα εδώ και 13 μήνες τεκταινόμενα, να μην αντέδρασε στον απαιτούμενο βαθμό ή ακόμη και να διετήρησε, έστω στοιχειωδώς, την εμπιστοσύνη του στην Κυβερνώσα πολιτική παράταξι, (όπως απεδείχθη στις αυτοδιοικητικές εκλογές), πλην όμως τα πράγματα, τώρα, σκουραίνουν πολύ. Μαυρίζουν καλύτερα ας πω.
Θα έλεγα ότι ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ πως σε λίγο εκατομμύρια Ελληνες θα γυρίσουν στο διαιτολόγιο της Κατοχής (… και όχι στην «Μεσογειακή Διατροφή» όπως διατείνονται ορισμένοι ανόητοι κυρίως από την Τηλεόρασι) θα πούμε εντελώς «Γεια» στις εκλογικές προτιμήσεις μας και κυριολεκτικώς ΘΑ ΧΥΜΗΞΟΥΜΕ στους δρόμους κι όποιον πάρει η μπάλα!..
Δεν λέω, η Κυβέρνησις με πρωταγωνιστές τους Γιώργο Π. και τον ανεκδιήγητο Υπουργό «μας» επί των Οικονομικών ανεκοίνωσαν κάποια ευεργετικά μέτρα σε σχέσι με τον Τουρισμό και την Οικοδομή, πλην όμως σε ό,τι αφορά τα βάρη που, δια του νέου προϋπολογισμού, θα επωμισθεί ο κάθε οικογενειάρχης είναι τόσο επώδυνα, ώστε τίποτε πλέον δεν γυρίζει πίσω το ποτάμι. Με έναν λόγο: Το κλίμα έχει στραβώσει απ’ την αρχή. Και τώρα με τίποτε δεν ισιώνει.
Ναι, είναι πρόβατα οι περισσότεροι πλην όμως τώρα που θα χτυπήσει δυνατά την πόρτα τους Η ΠΕΙΝΑ, θα δείτε τι έχει να γίνει. Οσο δε κι αν προσπαθήσουν οι κύριοι Πρόεδροι της ΓΕΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ να μετριάσουν το κακό (καθότι «πράσινοι» μέχρι το κόκκαλο) τώρα θα γίνει της κακομοίρας.
Κι ας είπε ο Μπάρακ Ομπάμα.. παρηγορητικά στο δικό μας… αρχοντόπουλο της πολιτικής ότι και οι δύο τους σηκώνουν τον ίδιο σταυρό, κι ας διαμηνύει η αδελφή Παπανδρέου από την Σουηδία  ότι «ο αδελφός μου θα νικήσει την οικονομική κρίσι», κι ας τον στηρίζει (τον Γιώργο Π.) ο αρχινεκροθάφτης του ΔΝΤ Στρος Καν, ακριβώς επειδή… ποιον θα βρει καλύτερο για να πάρουν οι διεθνείς τοκογλύφοι «μας» τα δανεικά; Κελεπούρι ο «δικός μας» για την «δουλειά» που θέλουν να γίνει.
«Δουλειά» που έχει να κάνει – για να μην ξεχνιόμαστε – με την ΑΡΠΑΓΗ της Δημόσιας Περιουσίας, του ορυκτού πλούτου μας και λοιπά πολλά που έχουν να κάνουν με την Μακεδονία, την Θράκη, τα νησιά μας, το Αιγαίο κι όποιον άλλο εφιάλτη μπορείτε να δείτε σκεπτόμενοι σοβαρά και μαθηματικά.
Φύλαξα τελευταία μια παρατήρησι σε σχέσι με την έμπνευσι του Κυβερνήτου και του οικονομικού του επιτελείου, να επιτρέψουν την λειτουργία χιλιάδων «κουλοχέρηδων» ή «φρουτάκια» όπως λέγουν τώρα τις ΛΗΣΤΡΙΚΕΣ γνωστές μηχανές του παρελθόντος, ελπίζοντας ότι από τις σχετικές άδειες θα συγκεντρώσουν μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια Ευρώ.
Μα καλά, τόσο άθλια σκέπτονται; Να επιτρέψουν την λειτουργία αυτών των ΛΗΣΤΡΙΚΩΝ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ μηχανών; Δεν τους έφθαναν τα γνωστά παιχνίδια του ΟΠΑΠ που με επικεφαλής το περιβόητο «ΚΙΝΟ» απομυζούν καθημερινώς και τις τελευταίες, ακόμη, πενταροδεκάρες των απελπισμένων Ελλήνων;
Τόσο πωρωμένοι είναι οι άνθρωποι, ώστε απεφάσισαν να πιουν και την τελευταία σταγόνα αίματος του κάθε φτωχού συμπολίτη μας; Τόσο ανήθικοι;
Του Σωτήρη Ζαφειρακόπουλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου