"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Τραγουδιστής έφαγε ξύλο για τα μάτια μουσουλμάνας

Σε καυγά μπλέχτηκε γνωστός λαϊκός τραγουδιστής για τα μάτια μιας μουσουλμάνας καλλονής σε ξενοδοχείο του Ντουμπάι όταν βρισκόταν εκεί με φίλους του για ολιγοήμερες διακοπές.
Η ιστορία ξεκίνησε όταν στο εστιατόριο του ξενοδοχείου όπου διέμενε συνάντησε την πρώτη μέρα μια μουσουλμάνα που επίσης έμενε κι εκείνη στο ίδιο ξενοδοχείο με τον άνδρα της. Ο γνωστός τραγουδιστής είχε ενθουσιαστεί με τα μάτια της καλλονής, αφού αυτά μόνο μπορούσε να δει μιας και η νεαρή φορούσε μπούργκα .
Τα πρώτα βλέμματα που αντάλλαξαν την πρώτη μέρα κατά τη διάρκεια του πρωινού, ο τραγουδιστής και η νεαρή μουσουλμάνα ήταν η αρχή του κακού. Η νεαρή τον κοιτούσε μόνο όταν ο σύζυγός της δεν την πρόσεχε, ενώ αντίθετα τα μάτια του τραγουδιστή ήταν μόνιμα καρφωμένα πάνω της. Οι φίλοι του θεώρησαν λίγο
επικίνδυνη τη στάση του λαϊκού ερμηνευτή και του το τόνισαν αρκετές φορές, όμως εκείνος είχε την περιέργεια να μιλήσει μαζί της και να τη γνωρίσει.

Την επόμενη μέρα την ίδια ώρα στην τραπεζαρία του ξενοδοχείου συναντήθηκαν και πάλι τα βλέμματα των δύο και αυτή τη φορά ο λαϊκός ερμηνευτής ήταν πιο απαιτητικός στο βλέμμα του αλλά εκείνη απέφευγε να τον κοιτάξει προφανώς επειδή φοβόταν το σύζυγό της.
Μάταια εκείνος προσπαθούσε να ζητιανέψει το βλέμμα της για αρκετή ώρα, ώσπου η νεαρή με τα υπέροχα μάτια, του χαμογέλασε λίγο πριν σηκωθεί να φύγει από το τραπέζι. Για κακή του τύχη όμως ο σύζυγός της νεαρής μουσουλμάνας που είχε προσέξει τις σκηνές ανάμεσά τους πλησίασε την παρέα του τραγουδιστή και τότε άρχισε ένας δυνατός καυγάς που κατέληξε σε άγριο «ματς» ανάμεσα στους δύο άντρες. Μετά από μεγάλη προσπάθεια, οι φίλοι του τραγουδιστή, αλλά και οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου κατάφεραν να σταματήσουν τον καυγά. Η νεαρή μουσουλμάνα πριν ακόμη τελειώσει η φασαρία είχε εξαφανιστεί από την τραπεζαρία αφήνοντας έτσι κι αλλιώς στα κρύα του λουτρού τον τραγουδιστή που κατέληξε δαρμένος και απογοητευμένος από λάθος χειρισμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου