"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Μαχαίρωσε το 11 μηνών αγγελούδι της

Οικογενειακή τραγωδία στη Βρετανία. Η 11 μηνών Harley Ruck βρέθηκε νεκρή το πρωί του Σαββάτου, από την αστυνομία, στο σπίτι της στο Abergavenny της Νότιας Ουαλίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της αστυνομίας, η 22χρονη μητέρα του βρέφους, είναι υπεύθυνη για τη δολοφονία του μικρού κοριτσιού το οποίο μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου. Η 22χρονη Jade Ruck συνελήφθη και κρατείται υπό ψυχιατρική παρακολούθηση.


Οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες στο σημείο προκειμένου να διαπιστωθούν οι συνθήκες της δολοφονίας και ότι όντως η μητέρα είναι η ένοχη. Ωστόσο ο αρχηγός της αστυνομίας Jon Williams, τόνισε ότι δεν υπάρχει κανένας άλλος που να συνδέεται με το γεγονός και θα μπορούσε να θεωρηθεί ένοχος.


Οι αστυνομικοί εξετάζουν το ιατρικό ιστορικό της Jade αν και όπως όλα δείχνουν η νεαρή μητέρα έπασχε από επιλόχεια κατάθλιψη.


Φίλη της Jade δήλωσε στους αστυνομικούς ότι είναι μία ήσυχη κοπέλα, και ότι αγαπούσε πολύ την κόρη της. « Δεν ξέρω τι έγινε, δεν θα έκανε ποτέ κακό στο παιδί της. Την είδα τις προάλλες και ήταν όπως πάντα χαρούμενη και αισιόδοξη» τόνισε συγκλονισμένη.


«Την αγαπούσαμε πολύ και θα λείψει σε όλους, ιδιαίτερα στην μητέρα της. Ήταν η όμορφη, χαρούμενη, αγαπημένη μας κόρη, εγγονή, δισέγγονη, ανιψιά και ξαδέρφη» δήλωσε η οικογένεια της Harley.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου