"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Μωρό έπεσε από τον 7ο όροφο και σώθηκε χάρη σε μια τέντα

Ένα κοριτσάκι 15 μηνών επέζησε χωρίς σχεδόν ούτε γρατζουνιά όταν έπεσε από διαμέρισμα του 7ου ορόφου στο Παρίσι χάρη στην τέντα ενός καφέ, στην οποία έκανε γκελ και κατέληξε μέσα στην αγκαλιά ενός περαστικού, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία.

Μωρό έπεσε από τον 7ο όροφο και σώθηκε χάρη σε μια τέντα
Το μωρό έπεσε από το παράθυρο ενώ έπαιζε με την τετράχρονη αδελφή του χωρίς την επίβλεψη κάποιου μεγάλου, δήλωσε εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας.
Ένας νεαρός είδε το μωρό την ώρα που άρχιζε να πέφτει και φώναξε στον πατέρα του. Νεαρός έτρεξε, άπλωσε τα χέρια του και το έπιασε μετά το γκελ που έκανε στην τέντα, γράφει η εφημερίδα "Λε Παριζιάν".
«Θα πρέπει να παίζει πολλά χρόνια ράγκμπι για να έχει αναπτύξει τέτοια ανακλαστικά», δήλωσε στην εφημερίδα ένας περαστικός που τον είδε.
Η αστυνομία διευκρίνισε ότι το κοριτσάκι δείχνει να μην έχει υποστεί σοβαρό τραυματισμό και παρακολουθείται σε κοντινό νοσοκομείο.
Ο ιδιοκτήτης του καφέ, το οποίο βρίσκεται στο ισόγειο πολυκατοικίας στο βορειοανατολικό Παρίσι, δήλωσε ότι το μωρό είχε πραγματικά μεγάλη τύχη διότι, σε αντίθεση με αυτό που κάνει συνήθως, το απόγευμα είχε αφήσει την τέντα ανοιχτή.
«Συνήθως την κλείνω για να μην πιάσει φωτιά γιατί συνηθίζουν να ρίχνουν πάνω της τις γόπες των τσιγάρων τους», δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό i-tele.
Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας διευκρίνισε τέλος ότι οι συνθήκες υπό τις οποίες έγινε το ατύχημα δεν έχουν αποσαφηνιστεί. «Οι γονείς δεν ήταν παρόντες και είναι λίγο δύσκολο να μάθουμε ρωτώντας τα δύο κοριτσάκια, αν σκεφτεί κανείς την ηλικία τους», δήλωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου