"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Έκρηξη και στα γραφεία εταιρείας ταχυμεταφορών Μπαράζ εκρήξεων σε πρεσβείες

Μπαράζ εκρήξεων έχει σημειωθεί από το πρωί σε πρεσβείες στην Αθήνα. Στις πρεσβείες της Βουλγαρίας και της Ρωσίας στο Ψυχικό έγιναν ελεγχόμενες εκρήξεις σε παγιδευμένα δέματα, ενώ στον περίβολο της πρεσβείας της Ελβετίας, εξερράγη παγιδευμένο δέμα χωρίς να υπάρξουν θύματα. Ελεγχόμενη έκρηξη έγινε και σε δέμα στα γραφεία εταιρείας ταχυμεταφορών με παραλήπτη την πρεσβεία της Γερμανίας.

Συγκεκριμένα, μικρής ισχύος έκρηξη σημειώθηκε το μεσημέρι στον περίβολο της πρεσβείας της Ελβετίας, στη συμβολή των οδών Γενναδίου και Ιασίου, στο Κολωνάκι. Ο μηχανισμός βρισκόταν μέσα σε δέμα.

Τον φάκελο που έφτασε στην πρεσβεία της Ελβετίας παρέλαβε υπάλληλος της πρεσβείας μαζί με την υπόλοιπη αλληλογραφία, ο οποίος τον θεώρησε ύποπτο και τον πέταξε μακρυά στο προαύλιο.

Επίσης, παγιδευμένα δέματα εντοπίστηκαν σήμερα στις πρεσβείες της Βουλγαρίας και της Ρωσίας στο Ψυχικό, χωρίς όμως, να εκραγούν. Οι βόμβες εξουδετερώθηκαν με ελεγχόμενη έκρηξη.

Ένα ακόμα δέμα με εκρηκτικό μηχανισμό εντοπίστηκε στα γραφεία της Γενικής Ταχυδρομικής στο Παγκράτι και εξουδετερώθηκε με ελεγχόμενη έκρηξη. Το δέμα είχε παραλήπτη την πρεσβεία της Γερμανίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, το δέμα έφτασε στην πρεσβεία, αλλά θεωρήθηκε ύποπτο και επιστράφηκε στην εταιρεία.

Το δέμα που εντοπίστηκε στην πρεσβεία του Παναμά και αρχικά κρίθηκε ύποπτο, περιείχε μόνο έγγραφα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου