"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Eυ. Βενιζέλος: Η Ν.Δ. είχε παραλάβει το ελικόπτερο Apache

Η Νέα Δημοκρατία είχε παραλάβει το ελικόπτερο Apache που καταστράφηκε χθες από πυρκαγιά αναφέρει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευ. Βενιζέλος, απαντώντας σε ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η οποία επιρρίπτει ευθύνες στο ΠΑΣΟΚ για την παραλαβή ελικοπτέρων τέτοιου τύπου.
Ο Ευ. Βενιζέλος, τονίζει πως το υπουργείο "είναι ιδιαίτερα προβληματισμένο από το γεγονός ότι συνέβησαν δύο μείζονα ατυχήματα με ελικόπτερα αυτού του τύπου". Αναφέρει ακόμη πως το συγκεκριμένο ελικόπτερο "παραλήφθηκε επισήμως από τον ελληνικό στρατό την 18η Αυγούστου 2009 και άρα τελεί ακόμη υπό την εγγύηση καλής λειτουργίας δύο ετών ή 480 ωρών πτήσης από την ημερομηνία υπογραφής του πρωτοκόλλου οριστικής και ποιοτικής παραλαβής ( 18 Αυγούστου 2011 για το συγκεκριμένο ελικόπτερο)".
Μέχρι χθες, σύμφωνα με τον υπουργό, είχε συμπληρώσει 241 ώρες πτήσεις, ενώ είχε περάσει από 14ημερη- 25ωρη περιοδική επιθεώρηση την Πέμπτη 28 Απριλίου 2011. Παράλληλα ο κυβερνήτης του, διαθέτει πτητική εμπειρία με 1476 συνολικά ώρες πτήσεις, εκ των οποίων οι 840 σε ελικόπτερα ίδιου τύπου.
Καταλήγοντας στις δηλώσεις του ο Ευ. Βενιζέλος, τονίζει πως "εάν όλα αυτά τα γνώριζε ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας για θέματα Υπουργείου Άμυνας, είμαι βέβαιος ότι δεν θα έσπευδε να εκδώσει την χθεσινή επιπόλαιη και μικροκομματική ανακοίνωσή του με δήθεν ρητορικά ερωτήματα".
Υπενθυμίζεται πως ο υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, Μαργαρίτης Τζίμας, με αφορμή την αναγκαστική προσγείωση του ελικοπτέρου και την καταστροφή του, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Ευτυχώς σώθηκαν οι πιλότοι μας. Όμως για μια ακόμη φορά γίναμε περίγελος διεθνώς ως χώρα. Είναι το δεύτερο ατύχημα μέσα σε ένα χρόνο οπότε και έχουν παραληφθεί επίσημα τα ελικόπτερα αυτά. Στις 31 Ιουλίου 2010 κατέπεσε ένα ακόμα Apache, παρασύροντας στο θάνατο τους δύο πιλότους του. Αληθεύει ότι τα ελικόπτερα αυτά ήταν καθηλωμένα στο έδαφος επί μήνες χωρίς συντήρηση; Αληθεύει ότι οι πιλότοι μας δεν εκπαιδεύονται πλέον στο εξωτερικό; Γιατί η προηγούμενη κυβέρνηση δεν παρελάμβανε αυτά τα ελικόπτερα; Μήπως γιατί είχαν εντοπιστεί τεχνικές ατέλειες; Πως και με ποιες εγγυήσεις η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ παρέλαβε τα ελικόπτερα αυτά και μέσα σε ένα χρόνο κατέπεσαν εν καιρώ ειρήνης δύο από αυτά; Και όμως η κυβέρνηση υπερηφανεύεται για τη μείωση των δαπανών στις ένοπλες δυνάμεις της πατρίδας μας. Έχει τεράστιες ευθύνες η κυβέρνηση που απλώς παρακολουθεί να συμβαίνουν τα τραγικά αυτά γεγονότα στο χώρο των ενόπλων δυνάμεων. Τι άλλο πρέπει να περιμένουμε; Πως μπορεί αυτή η κυβέρνηση να διαβεβαιώνει τους Έλληνες πολίτες για το αξιόμαχο των ενόπλων δυνάμεων; Μέχρι τώρα βλέπαμε η πολιτική του μνημονίου να μειώνει τα εισοδήματα των Ελλήνων. Μήπως τώρα γινόμαστε μάρτυρες μείωσης του αξιόμαχου των ενόπλων δυνάμεων της χώρας;»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου