"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Με τους... ανθρώπους του Γιώργου τα 'βαλε ο Μίμης


Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση, στον ίδιο τον πρωθυπουργό για τις επιλογές του στο σχηματισμό της κυβέρνησης και σε υπουργούς έκανε χθες ο βουλευτής Μίμης Ανδρουλάκης.
Μιλώντας στο Βήμα 99,5 υποστήριξε ότι τα προβλήματα τα δημιουργούν «οι άνθρωποι του Παπανδρέου στην κυβέρνηση, αυτοί που είναι του περιβάλλοντός του και μέσα σε ένα βράδυ αναδείχθηκαν από τον ίδιο εκ του μηδενός». Είπε ότι «δεν μπορεί να προχωρήσει έτσι η κυβέρνηση, η σύνθεση της δεν της επιτρέπει να φτάσει στο ύψος των περιστάσεων. Ο ανασχηματισμός απέτυχε, ήταν για τα πανηγύρια».
Τόνισε ότι ο πρωθυπουργός πρέπει να συγκροτήσει την κυβερνητική επιτροπή, όπως έκανε παλιά ο Κ. Σημίτης, και εμμέσως πλην σαφώς είπε ότι στο ρόλο του συντονιστή θα μπορούσε να είναι ο Ευαγγ. Βενιζέλος, αφού «τον Γ. Ραγκούση, το παιδί, τον άδειασαν από την πρώτη μέρα πέντε - έξι...».
Χωρίς να την κατανομάσει άσκησε κριτική στην Λούκα Κατσέλη, λέγοντας ότι χάθηκε στον τομέα της ανάπτυξης ένας χρόνος και τώρα με τον Μ. Χρυσοχοΐδη κάτι γίνεται. Επίσης χαρακτήρισε «αμεριμνησία» τη γνωστή υπόσχεση του πρωθυπουργού «λεφτά υπάρχουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου