"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη, 5 Μαΐου 2011

“Γιατί απομακρύνατε τον πρόξενο από την Αλβανία;”


Το θέμα της απομάκρυνσης του κ. Θεόδωρου Οικονόμου-Καμαρινού από τη θέση του γενικού προξένου της Ελλάδας στην Κορυτσά φέρνει στη Βουλή με ερώτησή του ο αρμόδιος τομεάρχης της ΝΔ κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος.
Ερωτά, μεταξύ άλλων, τους λόγους που οδήγησαν «στη διακοπή της τριετούς θητείας ενός ευσυνείδητου στελέχους της ελληνικής διπλωματικής υπηρεσίας».
Όπως τονίζει ο κ. Παναγιωτόπουλος, ο πρώην πρόξενος «σε δύσκολους καιρούς έκανε «μέχρι κεραίας» το καθήκον του, υπερασπιζόμενος τα δίκαια της ελληνικής εθνικής μειονότητας».
Ακόμα ζητά να μάθει αν αληθεύουν πληροφορίες ότι «κατόπιν εντολής της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΕΞ, ο Έλληνας πρέσβης στα Τίρανα επισκέφθηκε το Αλβανικό υπουργείο Εξωτερικών και εξέφρασε την αποδοκιμασία της Αθήνας για τις δηλώσεις που έκανε στη Κορυτσά ο Γενικός μας Πρόξενος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου